Smokkeltour Overdinkel in elektrokar

Tijdens deze 2½ uur durende rit mét gids in een kleurrijke elektrokar (eventueel afgesloten), maak je kennis met het smokkelverleden en de natuur in het buitengebied van Overdinkel en Losser.

CORONAPROOF: Met mondkapje op in de elektrokar!

Je start de activiteit in het Trefhuus waar je eerst de bijzondere smokkelfilm gaat bekijken. Een 15 minuten durende film over Smokkeldorp Overdinkel.

De Smokkeltour voert deelnemers langs het smokkelverleden van het Twentse grensgebied. De route loopt vlak langs de grens. Op de Dubbeleweg bijvoorbeeld staan de huizen aan de ene kant van de weg in Nederland en aan de andere kant in Duitsland. Onderweg stopt het voertuig regelmatig bij historische plekken en worden door de gids verhalen en anekdotes verteld.

De route gaat verder o.a. door het prachtige Gerardus Majella Park en natuurgebied de Zandbergen.

De kosten bedragen € 16,- voor volwassenen, kinderen t/m 12 jaar € 8,00 per persoon, inclusief koffie of thee met iets lekkers onderweg.
Er zijn 13 plaatsen in de elektrokar of 11 plaatsen met één rolstoel.

Meer informatie en reserveren bij Tourist Info De Lutte-Losser 0541-551160.

De gehele zomer tot en met oktober wordt er elke zaterdag gereden. Ook op andere dagen kunnen groepen gebruik maken van deze kar, voor familie uitstapjes, buurtfeesten e.d. reserveringen in overleg.

Wanneer

  • 3 jul - 31 okt 2021
    • elke zaterdag | - uur

Prijzen

  • € 16,00 Entreeprijs

Locatie

Kulturhus 't Trefhuus Overdinkel

Adres
Prins Hendrikstraat 1, 7586 BG Overdinkel
Telefoon
053-5369400
E-mail
Website
www.trefhuus.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter