Tourist info Landleven fietstocht

Op de derde zondag in september is er weer de jaarlijkse Landleven proef- en eetfietstocht en dit jaar vanuit Beuningen (i.p.v. De Lutte).

Ook dit jaar is er weer een afwisselend programma samengesteld met verrassende en mooie bedrijven om te bekijken: uiteraard zijn er onderweg heerlijke proeverijen. Een prachtige fietstocht van ca. 30-35 km door het glooiende buitengebied rondom Beuningen.

Route

De route gaat onder andere over het Singraven, door het Lutterzand, langs het kanaal en het klooster in Noord-Deurningen dat is omgeven door het fraaie en ongerepte landschap van Denekamp.

Stops onderweg

Onderweg zijn er diverse stops bij verschillende bedrijven zo brengen de deelnemers een bezoek aan een kwekerij, kunnen ze een tuin bezichtigen, kunst bekijken en zijn er stops voor koffie met lekkers, een ijsje, hapjes van Worst en Meer, een stop bij zorgboerderij Sleiderink voor een proeverij van zuivelproducten en als afsluiting een warm hapje bij ’t Sterrebos.

Starten (vooraf aanmelden)

De start is tussen 10.00-12.00 uur bij 't Sterrebos te Beuningen Vooraf aanmelden i.v.m. het maximum van 250 deelnemers. Reserveren kan via het formulier op de homepage van deze website. Daar kies je ook de starttijd. Gelieve contant te betalen bij de start. Telefonisch aanmelden kan via tel: 0541-551160.

Wanneer

Prijzen

  • € 17,50 Entreeprijs

Locatie

Café Streekrestaurant 't Sterrebos

Adres
Beuningerstraat 71, 7588RG Beuningen
Telefoon
0610903021
Telefoon
0541351365
E-mail
Website
www.sterrebos.nl

Tip je vrienden

facebook twitter