Waylon & Band

In het natuurrijke Losser, de schatkamer van Twente, straalt het Openluchttheater Brilmansdennen je als een parel tegemoet.

Door haar unieke ligging, intieme uitstraling en prima voorzieningen is het theater geliefd bij zowel toeschouwer als artiest. Hier komt Waylon & Band optreden.

Van jurylid in The Voice Of Holland en meedoen aan het Eurovisie Songfestival tot optredens in Ahoy. Willem Bijkerk, oftewel Waylon is niet te missen deze dagen. Toch wist de zanger nog tijd te vinden om een nieuw album op te nemen in Nashville. Human heet het en de naam slaat op de leidraad van het album: ‘Het gaat over de zoektocht naar mens zijn’, laat Waylon weten aan tafel bij PAUW.

Een plaat waar Waylon zijn muzikale talent weer weet te bewijzen. Wel heeft de zanger zijn stem minder heavy op dit album neergezet en dat is een goede keus geweest. Hierdoor komt de emotie en de eerlijkheid beter over.

LET OP: voor dit concert zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Het concert begint om 20.30 uur en de poort gaat open om 19.45 uur.

Consumptiemunten
Voor het bestellen van drankjes maken we voor dit evenement gebruik van de paarse theatermunten. Deze zijn verkrijgbaar in het theater voor € 2,30 per munt.

Komt je met de auto parkeer de auto (gratis) bij de sportvelden en het zwembad. Het adres is: Bookholtlaan 11 in Losser.

Wanneer

Prijzen

  • € 36,00 Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater Brilmansdennen

Adres
Gildehauserweg 27, Losser
Telefoon
053-5361022
E-mail
Website
www.openluchttheaterbrilmansdennen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter