Verlichte midwinterwandeling Losser AFGELAST

Op vrijdag 17 december is er in Losser een verlichte wandeling van circa 3 kilometer met onderweg o.a. een kerstverhaal, demonstratie midwinterhoornblazers, het huis van de kerstman, chocolademelk of glühwein en een warm hapje.

AFGELAST

De mystieke klanken van de midwinterhoorn klinken op z’n mooist ’s avonds in alle rust in het Twentse landschap. Via speciaal verlichte wandelpaden kun je onderweg genieten van de klank van de midwinterhoorn.

Stops

Tijdens de route zijn er diverse activiteiten zoals een kerstverhaal in de Maria Geboorte Kerk met een prachtig verlichte tuin; in de Protestantse Kerk Losser staat een wensboom. De kinderen kunnen ook een bezoek brengen aan het huis van de kerstman en uiteraard met hem op de foto. Onderweg is er een stop voor chocolademelk of glühwein en de route eindigt met een warm hapje.

Enkele bijzondere plekken worden speciaal in het licht gezet. Bij Cultuurpark Erve Kraesgenberg wordt er een demonstratie midwinterhoornblazen gegeven door de adventblazers uit Losser en kun je proberen of je geluid uit de oale roop krijgt.

Route

De route van 3 km is geschikt voor wandelwagens. Er kan gestart worden tussen 18.00 en 19.00 uur vanuit de Martinustoren in het centrum. Neem je eigen lampion of zaklamp mee.

Vooraf aanmelden

Voor deze tocht dien je je van tevoren aan te melden. De inschrijving wordt binnenkort geopend op deze website.

Wanneer

Prijzen

  • € 4,50 Entreeprijs

Kinderen € 3,50

Locatie

Martinustoren

Adres
Martinusplein, Losser

Tip je vrienden

facebook twitter