Boerenmarkt Losser in kerstsfeer

Heerlijke streekproducten proeven en kopen. Dat kan iedere laatste zaterdag van de maand van maart t/m 18 december 2021 in het gezellige centrum van Losser. Het centrum zal weer zoals vanouds worden omgetoverd in een kerstlandschap. Lichtjes, warme choco, gezellige kraampjes, kerstbomen, wat een sfeer!

Zaterdag 18 december Boerenmarkt in Kerstsfeer

Kom langs om de gezellige kerstsfeer te proeven in hartje Losser en laat je verrassen: Proef het échte Twente!

Een magisch, kleurrijk en sierlijk straattheater “de IJskoninginnen” zal leuke acts laten zien deze dag en natuurlijk zijn de Losserse Midwinterhoornbloazers in het centrum te horen met ‘de oale roop’. Diverse winkeliers in het gehele centrum hebben een kraam voor de deur staan met leuke koopjes en decemberaanbiedingen.

Een Boerenmarkt met traditionele streekproducten waaronder lekkers van de bbq, paling, ambachtelijke worsten, diverse vlees soorten, echte Losserse boterkoek, edelstenen, tuffelpannekoeken, pindakaas smaken, home made chocolate, gebreide sjaals/mutsen, broden, vers seizoensfruit.

Wellness artikelen, glas in lood kunstwerken, handgemaakte tassen, kussens en sieraden, kaassoorten, gebrande noten, lekkernijen en cadeaupakketten.

Fruitjams, de heerlijkste verse soepen, kaarten met handgemaakte schilderingen, droogbloemen, interieuritems & klein meubelen, decoraties , lampen, glaswerk, creatiefs met verse bloemen, keramische tegels met foto/tekst, handgemaakte fotolijsten, bedrukte klei tegels.

Ook vind je op de Boerenmarkt een kraam met de duurzame Losserse shoppers, deze worden GRATIS uitgedeeld aan het winkelend publiek. er lopen door het hele centrum in mooie kerstoutfits rond om lekkers uit te delen aan alle bezoekers.

Locatie

Alle kramen staan weer ruim, volgens RIVM richtlijnen, opgesteld.
De locatie van de Boerenmarkt is op de kruising van de Brinkstraat, Torenstraat en Teylersstraat.

Wanneer

  • -

Locatie

Centrum Losser

Adres
Raadhuisplein, Losser

Tip je vrienden

facebook twitter