Arrangementen

Culinair genieten en ontspannen fietsen, een geslaagde combinatie die mogelijk is in de Schatkamer van Twente! Onderweg is er genoeg te ontdekken en te proeven en neem je o.a. rustpauzes bij klompenmakerij Koop, ijsboerderij ’t Loaboerke, boerderijwinkel de Veldmaat en fruitboerderij ’t Duvelshofke en als afsluiter genieten van een hapje en drankje op het terras bij ’t Kruisselt. Zo kun je de inspanning perfect combineren met ontspanning!

Iedere woensdag t/m zaterdag in augustus, september en oktober kunnen de liefhebbers er voor deze Boergondische fietsbelevenis op uit trekken in de Schatkamer van Twente. Geniet samen met je partner, familie, buren, vrienden en/of vriendinnen van de prachtige landelijke omgeving en heerlijke lekkernijen.

De afstand van deze route is ca. 30 kilometer en laat je kennismaken met het Boergondische buitengebied van De Lutte en Losser. Geniet van de prachtige natuur, bosrijke omgeving en natuurlijk de mooie en bijzondere plekjes om even te pauzeren.

Onderweg is er genoeg te ontdekken en te proeven en neem je o.a. rustpauzes bij:
- Klompenmakerij Koop (entree museum)
- IJsboerderij ’t Loaboerke (koffie met bolletje ijs)
- Boerderijwinkel de Veldmaat (proeverijtje)
- Fruitboerderij ’t Duvelshofke (fruitsap)
- en als afsluiter genieten van een klein hapje en glas wijn op het terras bij Hotel Restaurant ’t Kruisselt.

Hoe deelnemen?

Om te kunnen deelnemen aan de Boergondische fietstocht kun je de route met bijbehorende consumptiebonnen kopen in het toeristisch kantoor in De Lutte aan de Plechelmusstraat 14.

  • Voor een route met consumptiebonnen betaal je €17,50 p.p.
  • De route is beschikbaar van woensdag t/m zaterdag.
  • Starten kan tussen 10.00 en 12.00 uur.
  • Graag vooraf reserveren.

Voor meer informatie:

Tip je vrienden

facebook twitter