Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Arrangementen

Arrangement: Happen & Tuffen

Een bewegwijzerde autoroute van 80 km door het glooiende landschap van Noordoost-Twente met onderweg 5 stops bij verschillende horecagelegenheden.

Hoe werkt het?

Een prachtige route door de bossen, weiden en akkers, doorsneden door riviertjes en beken, wisselen elkaar voortdurend af. Je komt langs oude statige boerderijen en interessante water- en windmolens.

Waar gaan we naar toe?

Na koffie met wat lekkers op een terras in het centrum, ga je op pad en via borden rijd de route rijden. Onderweg bezoek je nog vier restaurants waar je telkens een gerecht nuttigt, om tenslotte terug te keren bij VVV De Lutte.

De route gaat o.a. langs de plaatsen Borne, Ootmarsum, Lonneker en Denekamp.

Info

Je meldt je ’s ochtends tussen 11.00 en 13.00 uur op de dag dat je gaat rijden bij de VVV De Lutte. Het startpunt van de route.

De restaurants waar je een consumptiebon dient in te leveren zijn gemarkeerd op de routekaart. Op de bijgeleverde folder vind je de toeristische informatie en een plattegrond.

De arrangementen zijn op maandag niet beschikbaar in verband met de openingstijden van de horeca.

Prijzen

U betaalt € 38,50 voor deelname. Kinderen onder de 12 jaar, betalen niet maar kunnen naar wens bestellen bij de diverse locaties en dit apart afrekenen. Drankjes die je nuttigt, dienen per locatie afgerekend te worden.

Tip je vrienden

twitter facebook