Arrangement

Hoe werkt het?

Een prachtige route van 120 kilometer door de bossen, weiden en akkers, doorsneden door riviertjes en beken. Je komt langs oude statige boerderijen en interessante water- en windmolens.

Waar gaan we naar toe?

Na koffie met wat lekkers op een terras in het centrum ga je op pad en via borden rijd je de route. Onderweg bezoek je nog vier restaurants waar je telkens een gerecht nuttigt (soep, voorgerecht, hoofdgerecht, ijsje), om tenslotte terug te keren bij Tourist info De Lutte.

De route gaat o.a. langs de plaatsen Borne, Ootmarsum, Lonneker en Denekamp.

Info

Je meldt je ’s ochtends voor 10.00 uur op de dag dat je gaat rijden bij de Tourist Info De Lutte. Dat is het startpunt van de route. De duur van de route is afhankelijk van hoe lang je bij de horeca blijft zitten en of je nog dorpjes gaat bezoeken.

De restaurants waar je een consumptiebon dient in te leveren zijn gemarkeerd op de routekaart. Op de bijgeleverde folder vind je de toeristische informatie en een plattegrond.

De arrangementen zijn op maandag niet beschikbaar in verband met de openingstijden van de horeca.

Prijzen

Je betaalt € 38,50 voor deelname. Kinderen onder de 12 jaar, betalen niet maar kunnen naar wens bestellen bij de diverse locaties en dit apart afrekenen. Drankjes die je nuttigt, dienen per locatie afgerekend te worden.

Tip je vrienden

facebook twitter