Arrangementen

Arrangement: High Tea wandeling

Laat je verrassen door een heerlijke High Tea en een schitterende wandeling van 6 km. Dit arrangement kan gestart worden tussen 10.30 en 13.00 uur vanaf Tourist Info De Lutte-Losser, locatie De Lutte.

Hoe werkt het?

Tijdens een wandeling van ca. 6 km geniet je van het Twentse Coulisselandschap en kom je tot rust tijdens een heerlijke High Tea met o.a. sandwiches, warme hapjes, luxe broodjes, scones, clotted cream, huisgemaakte jam, brownies en een assortiment aan koekjes en bonbons. Er is uiteraard ook keuze uit diverse theesoorten of op verzoek koffie.

Waar ga je naar toe?

Je wandelt door het schitterende landschap van De Lutte via de Hooge Lutte naar Landgoed “De Wilmersberg” voor de High Tea. Onderweg geniet je van het Twentse coulisselandschap en kom je langs De Preakstool en bij helder weer heb je hier uitzicht op Bad Bentheim.

Bij goed weer heb je op het terras een prachtig panorama met uitzicht op de tuinen van Landgoed “De Wilmersberg”.

Info

Het arrangement is elke dag beschikbaar. Dit High Tea Arrangement is ook geschikt voor groepen, personeelsfeesten, buurtfeesten en familiefeesten. Voor informatie over kosten en reserveren kan je contact opnemen met Tourist Info de Lutte.

Grote groepen graag van tevoren reserveren.

Prijzen

De kosten voor dit arrangement bedragen € 21,50 per persoon.

Tip je vrienden

facebook twitter