Arrangementen

Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar voor kinderfeestjes, gezinsuitstapjes of als onderdeel van een familiefeest.

Hoe werkt het?

Op pad met een tablet en een mijndetector. De opdracht is zoeken naar de Dinkeldaalders, die ergens in dit gebied begraven zijn. Hoe dit in zijn werk gaat, wordt duidelijk zodra de tablet gestart is. De bedoeling is dat de kinderen aan de hand van deze informatie op pad gaan. Maar niet voordat de ooglap met sjaal is omgedaan om de speurtocht als piraat te gaan beginnen.

Langs de route zijn dertien palen geplaatst, genummerd 1 t/m 13 en voorzien van een QR code (Quick Reading) die met de tablet gescand moeten worden. Van de drie antwoorden die bij elke code te lezen zijn, moet steeds het juiste antwoord worden aangeklikt.

Met behulp van de metaaldetector moet de “schat” worden gezocht. Met de gevonden schat melden bij het Paviljoen Lutterzand. De jeugd kan natuurlijk eerst nog ravotten bij of in de Dinkel.

De in bruikleen gegeven attributen afgeven bij Paviljoen Lutterzand.

Na het schatgraven kan je eventueel iets van de kaart bestellen op het terras, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin.

Waar gaan we naar toe?

Het Lutterzand, een prachtig natuurgebied in De Lutte

Info

Graag van te voren reserveren. Voor informatie over kosten en reserveren kun je contact opnemen met Tourist Info de Lutte.

Prijzen

Met horeca:
€ 11,00 per persoon, inclusief ranja, patat, frituurmix en ijsje.

Zonder horeca:
Gezin, maximaal 5 personen € 19,50
2 gezinnen, 6 t/m 9 personen € 27,50
meer dan 2 gezinnen, 10 t/m 15 personen € 50,00

Tip je vrienden

facebook twitter