Happen & Tuffen

Een autoroute van 120 km. (in te korten naar 80 km) door het afwisselende landschap van Noordoost-Twente. Onderweg zijn er vijf stops bij verschillende horecagelegenheden en je kunt bijvoorbeeld uitstapjes maken naar Ootmarsum en Landgoed Singraven.

Hoe werkt het?

Je meldt je ’s ochtends tussen 11:00 en 13:00 uur, op de dag dat je gaat rijden bij Tourist info De Lutte; het startpunt van de route.

Gebak tijdens de eerste stop
Gebak tijdens de eerste stop

Na koffie met wat lekkers bij een horecagelegenheid in het centrum van De Lutte, ga je op pad. Via borden en/of routekaart ga je de autoroute rijden. Onderweg bezoek je nog vier restaurants waar je telkens een gerecht nuttigt. De restaurants zijn gemarkeerd op de routekaart, hier dien je een consumptiebon in te leveren.

Autoroute

De route van 120 km gaat o.a. langs de plaatsen Oldenzaal, Ootmarsum, Tubbergen en Denekamp. Op de bijgeleverde folder vindt je toeristische informatie en een plattegrond. Een afwisselende tocht die je laat kennismaken met het prachtige coulisselandschap, leuke bezienswaardigheden en stops bij verschillende restaurants.

Een stop onderweg
Een stop onderweg

Waar ga je naar toe?

Stop 1: Keuze uit: Eetcafé Plexat, Zalencentrum De Vereeniging, Theehuis 't Theeluttke of Restaurant Lutters Kwartier. (Koffie met lekkers)
Stop 2: Restaurant 't Oale Roadhoes. (Voorgerecht)
Stop 3: Café - restaurant Rouwers. (Soep)
Stop 4: Keuze uit: Restaurant Florilympha of Restaurant Paviljoen 't Lutterzand. (Hoofdgerecht)
Stop 5: Winterperiode Eetcafé Plexat en voorjaar & zomer bij IJssalon La Venezia. (IJs)

Wanneer je dit arrangement reserveert kan je jouw voorkeuren voor stops doorgeven. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid.

Info

Je betaalt € 44,95 voor deelname per persoon. Kinderen onder de 12 jaar betalen niet, maar kunnen naar wens bestellen bij de diverse locaties en dit apart afrekenen. Drankjes die je nuttigt, dien je per locatie af te rekenen.

Cadeaubonnen

Happen & Tuffen is ook erg leuk om cadeau te geven! Kijk hier voor alle cadeaubonnen.

Vooraf reserveren

Dit arrangement is op maandag niet beschikbaar. Happen & Tuffen dien je minimaal twee werkdagen van tevoren te reserveren. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Tourist Info De Lutte. Tel: 0541-551160 of via info@visitdeluttelosser.nl

De 7 deelnemende accommodaties

Gegevens

Gegevens

  • Minimaal 2 dagen van te voren en NIET op maandag.
  • De keuze is op basis van beschikbaarheid.
  • De keuze is op basis van beschikbaarheid.

Tip je vrienden

facebook twitter