Boergondische fietstocht

Culinair genieten en ontspannen fietsen, een geslaagde combinatie die mogelijk is in de Schatkamer van Twente! Onderweg is er genoeg te ontdekken en te proeven en neem je rustpauzes bij lokale producenten.

Zo kun je de inspanning perfect combineren met ontspanning! Iedere woensdag t/m zaterdag vanaf april t/m oktober kunnen de liefhebbers er voor deze Boergondische fietsbelevenis op uit trekken in de Schatkamer van Twente. Geniet samen met je partner, familie, buren, vrienden en/of vriendinnen van de prachtige landelijke omgeving en heerlijke lekkernijen.

De afstand van deze route is ca. 30 kilometer en laat je kennismaken met het Boergondische buitengebied van De Lutte en Losser. Geniet van de prachtige natuur, bosrijke omgeving en natuurlijk de mooie en bijzondere plekjes om even te pauzeren.

Onderweg is er genoeg te ontdekken en te proeven en neem je o.a. rustpauzes bij:

  • Klompenmakerij Koop (entree museum)
  • IJsboerderij ’t Loaboerke (koffie met bolletje ijs),
  • Boerderijwinkel de Veldmaat (proeverijtje)
  • Fruitboerderij ’t Duvelshofke (fruitsap)
  • ’t Kruisselt (een canapé en glas wijn)

Hoe deelnemen?

Om te kunnen deelnemen aan de Boergondische fietstocht kun je de route met bijbehorende consumptiebonnen kopen bij de Tourist info in De Lutte aan de Plechelmusstraat 14.

Voor een route met consumptiebonnen betaal je €22,50 p.p.
De route is beschikbaar van woensdag t/m zaterdag.
Starten kan tussen 10.00 en 11.00 uur.↵ Dit i.v.m. de sluitingstijden van de stops. (Duvelshofke is tot 16.30u geopend). Wij adviseren grote groepen om 10.00 uur te starten. Graag vooraf reserveren.

Voor meer informatie:
Via Tourist info De Lutte-Losser, telefoon:0541-551160.
Per mail: info@visitdeluttelosser.nl

De 5 deelnemende accommodaties

Gegevens

Gegevens

  • Alleen van woensdag tot en met zaterdag

Tip je vrienden

facebook twitter