Fiets- & wandeltochten met gids

Gedurende het hele jaar worden er fiets- en wandeltochten onder leiding van een gids aangeboden. Wil je smokkelen, natuur bewonderen of het dorp leren kennen? Het kan in je dorp naar keuze!

Hoe werkt het?

Maak kennis met de prachtige omgeving van de gemeente Losser. De routes gaan langs de bezienswaardigheden en door de prachtige natuur. De fiets- en wandeltochten duren ca. 3 uur en zijn inclusief een kop koffie of thee met wat lekkers.

Soms leven we er midden tussenin, soms moeten we er even naar op zoek. Maar het zijn stuk voor stuk pareltjes die de moeite waard zijn voor zowel de toeristen als inwoners.

Waar gaan we naar toe?

De gidsen komen uit eigen dorp en willen hun passie en enthousiasme voor de omgeving graag met jou delen. De tochten kunnen starten vanaf diverse locaties in De Lutte, Losser, Beuningen of Overdinkel. Er kan ook voor een thematische route worden gekozen, zoals bijvoorbeeld Sagen en Legenden, Smokkelen of Natuur.

Info

Voor informatie over kosten en reserveren kan je contact opnemen met Tourist info De Lutte en Losser. Dit arrangement kan vanaf zes personen geboekt worden.

Prijzen
De kosten bedragen €9,50 per persoon incl. een kop koffie of thee met wat lekkers, waarvoor tijdens de route bij de horeca een tussenstop wordt gemaakt.

Tip je vrienden

facebook twitter