Een kleurrijke internationale tentoonstelling van rijk gedecoreerde en beschilderde olifanten. Na onder andere Londen, Shanghai, Amsterdam, Rio, Dubai en Brussel kon je in 2020 genieten van deze internationale tentoonstelling met levensgrote sculpturen in Ootmarsum en Dinkelland. Van 20 september tot en met 31 oktober 2021 zijn deze prachtige dikhuiden te bewonderen in heel Noordoost-Twente.

Alle olifanten van de gemeente Losser

 1. JAN

  JAN. Deze kleurrijke olifant is tijdens de Elephant Parade Twente 2021 te zien in het centrum …

 2. LosserHof Elephant

  De Aziatische olifant op de LosserHof. Op een mooi grasveld op het terrein van de LosserHof is …

 3. Elefitness

  Elefitness. Deze kleurrijke olifant is tijdens de Elephant Parade Twente 2021 te zien bij hotel …

 4. United Hands

  United Hands. Deze kleurrijke olifant is tijdens de Elephant Parade Twente 2021 te zien bij Erve …

 5. Peony Lover

  Peony Lover. Deze kleurrijke olifant is tijdens de Elephant Parade Twente 2021 te zien bij …

Kleurrijk geheel

In heel Noordoost-Twente

De vorig jaar zo succesvolle Elephant Parade in en rond Ootmarsum gaat dit jaar op herhaling in heel Noordoost-Twente. Van 20 september t/m 31 oktober 2021 zullen tientallen olifanten de dorpen en steden veroveren die meedoen. Bij de diverse toeristische bezienswaardigheden en culturele pareltjes zullen olifanten opduiken in heel Noordoost-Twente. Tourist Info De Lutte-Losser werkt hierbij nauw samen met de VVV/TTI's in Ootmarsum-Dinkeland, Tubbergen en Oldenzaal. De tentoonstelling vindt wederom plaats in de openlucht en is voor iedereen gratis toegankelijk.
FLYER ELEPHANT PARADE

In de gemeente Losser

In de gemeente Losser zijn er van 20 september tot en met 31 oktober 7 kleurrijke olifanten te zien. De olifanten worden verbonden door mooie routes die zowel te fietsen zijn als te rijden met de auto. In samenwerking met ondernemers uit de gemeente zijn er leuke acties ontstaan zoals een mini speurtocht, een kleurplatenwedstrijd, een ontwerpwedstrijd en nog veel meer.

BE PART OF IT!

Bescherming Aziatische olifant

Het doel van Elephant Parade is om aandacht te vragen voor de bescherming en het behoud van de Aziatische olifant. De kleurrijke levensgrote babyolifanten werden voor het eerst in 2007 in Rotterdam tentoongesteld - een expositie dat door de toenmalige burgemeester werd bekroond als de 'meest gefotografeerde tentoonstelling ooit'. Wereldwijd vonden er inmiddels meer dan twintig tentoonstellingen plaats, waaronder in Engeland, de Verenigde Staten, China, Italië, Duitsland, Singapore, Hongkong, Frankrijk, Luxemburg en Brazilië. Meer info op www.elephantparade.com.

LET'S PAINT A BRIGHTER FUTURE!

Elephant Parade Twente op de kaart

Elephant Parade Evenementen

Speciale acties

 1. Lunch&diner arrangementen Sterrebos

  Lunch&diner arrangementen Sterrebos

  Tientallen olifanten zullen de dorpen in Noord Oost Twente gaan veroveren. Je kan ze straks vinden bij toeristische bezienswaardigheden, culturele pareltjes en lokale ondernemers.

  1. Café Streekrestaurant 't Sterrebos
 2. Happen & Tuffen Elephant Parade

  Happen & Tuffen Elephant Parade

  Een prachtige route van 130 kilometer door de bossen, weiden en akkers met onderweg 5 stops bij verschillende horecagelegenheden. Tijdens deze route kom je langs alle 70 olifanten van de Elephant Parade in Noord-Oost Twente.

  1. Tourist info De Lutte