Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Restaurant de Oude Apotheek

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In de sfeervolle ambiance van het restaurant geniet u van gerechten uit de Franse, Nederlandse en Italiaanse keuken (o.a. zelfgemaakte pasta’s). Er is een uitgebreide lunch- en avondkaart.

openingstijden

Woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

In de voormalige apotheek van Losser, Het Teylershuis (1672), zit sinds 1998 restaurant De Oude Apotheek. In de sfeervolle ambiance van het restaurant geniet u van gerechten uit de Franse, Nederlandse en Italiaanse keuken (o.a. zelfgemaakte pasta’s). Er is een uitgebreide lunch- en avondkaart. De gerechten zijn ongecompliceerd en worden ambachtelijk bereid.

De kaart biedt u een uitgebreid scala aan gerechten, en natuurlijk zijn er in de seizoenen diverse specialiteiten. Denkt u maar aan de asperges in het voorjaar, vanaf juli de mosselen en in de winter het wild.

Ook worden er wining and dining evenings georganiseerd. Dit zijn avonden waar wijn en spijs centraal staan met telkens een ander thema.

Naast de menukaart serveren ze een 5 gangen verrassingsmenu, met eventueel een 5 gangen wijnarrangement.

De locatie is rolstoeltoegankelijk, maar om bij de wc te komen moet men twee traptreden op. Er is plaats voor 52 gasten in het restaurant, maar voor een feestje is er plaats voor ongeveer 80 mensen.

Of bekijk de website www.oude-apotheek.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 11:00 - 23:00
donderdag 11:00 - 23:00
vrijdag 11:00 - 23:00
zaterdag 11:00 - 23:00
zondag 11:00 - 23:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter