Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Café Streekrestaurant 't Sterrebos

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het trefpunt voor de talloze toevallige en niet toevallige passanten. Voor een kop koffie ‘met wat er bij', een sorbet, een uiteraard voor een smakelijk etentje à la carte.Een culinaire oase in het prachtige Noordoost Twentse landschap.

Kom je uit de regio Twente of van ver daar buiten? In beide gevallen ben je welkom en zul je versteld staan van de nieuwe uitstraling en mogelijkheden van 't Sterrebos. Ze hebben hard gewerkt om er voor iedereen, jong en oud, een warme plek met mogelijkheden van te maken. Vandaar het credo: Sterrebos, hét punt voor gezelligheid!

Fietsen, wandelen, op de motor of met een oldtimer. Op allerlei manieren doorkruizen buurtbewoners en toeristen het prachtige Twente. Dan is 't Sterrebos een perfect punt om even te stoppen. Geniet vanaf het terras van een Beukenhorst koffie met vers gebak, simpele of uitgebreide lunch of misschien zelfs een koud biertje vers van de tap. En de kinderen? Die vermaken zich wel in de nieuwe afgeschermde speeltuin!

Ze hebben meerdere ruimtes die geschikt zijn voor allerlei soorten privé events. Van klein intiem gezelschap aan het schap of op het terras tot een grote boeren bruiloft of zakelijke bijeenkomst met paar honderd mensen. Muziek, entourage, diner, lunch, hapjes...

En... sinds kort fungeert 't Sterrebos zelfs als touristinformatiepunt! Alles was, is en blijft mogelijk in Café Restaurant ‘t Sterrebos aan de Beuningerstraat in Beuningen.

Of bekijk de website www.sterrebos.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 23:00
woensdag 10:00 - 23:00
donderdag 10:00 - 23:00
vrijdag 10:00 - 23:00
zaterdag 10:00 - 23:00
zondag 10:00 - 23:00

contactinformatie

 

Beuningerstraat 71
7588 RG Beuningen

0541-351365

Tip je vrienden

facebook twitter