Op bezoek bij

In de spotlight: Nicole Body and More

Geschreven door

Nienke

Leestijd 3 minuten 3233 x bekeken

Nicole Body and More is een moderne lingeriespeciaalzaak in Losser met modieuze en betaalbare lingerie voor elke vrouw.

Nicole Body and More is ontstaan nadat Nicole de winkel na 8 maanden heeft overgenomen van haar toenmalige werkgevers. Deze werkgevers hadden geen ervaring in de lingeriewereld. Nicole wel, het is echt haar ding. Ze is op 1 december 2014 dan ook verder gegaan onder haar eigen naam aan de Brinkstraat 43 in Losser.

Het ging in een stroomversnelling! Binnen 1.5 uur was het geregeld en was ik de nieuwe eigenaresse.

Sinds 1 januari 2019 zit de winkel op de Brink 61 in Losser, het oude pand van Juwelier Smit. Dit pand is kleiner, maar het zit op een veel betere locatie. Bij Nicole Body and More is iedere klant belangrijk en iedereen verdient aandacht en gezelligheid.
"We staan dan gelukkig ook bekend als gezellig én deskundig. Mensen die me nu een beetje kennen weten dat ik de tik heb dat ik nagenoeg na de eerste keer de maat én pasvorm onthoud, zo leuk!"

Ze bieden de juiste ondermode voor iedere vrouw van cup A t/m J. Ook kunnen de dames met 1 of 2 protheses bij hun terecht. In de zomer hebben ze de mooiste badmode voor jong en oud. Ook voor de heren hebben ze de prachtige collectie van RJ Bodywear.

Haar werk is haar hobby en passie. Nicole hoopt hier nog jaren te mogen blijven.
"Ik moet er niet aan denken dat het straks ten einde kan zijn. We zitten natuurlijk met zijn allen in een enorme rare en geen leuke situatie. De Coronacrisis raakt ons allemaal. En dan nog de complete renovatie van ons mooie Losser. Het is een beetje veel allemaal maar we vechten knetterhard door!"

Gelukkig hebben we ontzettend veel lieve klanten! Bijna dagelijks staat er wel een bosje bloemen, chocolaatjes of een lieve kaart bij de deur. Daar word ik erg gelukkig van!

In deze coronatijd hanteren ze natuurlijk ook extra maatregelen waaronder een GRATIS bezorgservice voor hun klanten. Veel mensen bestellen nu via de Facebookpagina. Ideaal vindt Nicole. Meestal hebben de klanten de volgende dag hun bestelling al in huis. Adressen hier in de buurt bezorgd ze zelf.
"Godzijdank komen er ook echt nog wel klanten in de winkel!" In de winkel zijn er maximaal 2 klanten tegelijk toegestaan, maar gelukkig vinden de meeste mensen het niet erg om even buiten te wachten. In deze periode worden er ook andere openingstijden gehanteerd namelijk van 12:00 tot 17:00 uur. Ook staat er bij de voordeur desinfectie gel.
Dus iedereen is gewoon van harte welkom!

Wil jij jouw bedrijf ook in de spotlight? Kijk dan hier.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Nienke

Nienke loopt sinds eind november 2019 stage bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  In gesprek met Cis Sanderink en Famke Westerhof over de KPJ Beuningen

 2. Op bezoek bij

  Op pad met Truus Wijnen

  Geschreven door Bianca
 3. Natuur

  September: fietsmaand

  Geschreven door Elke
 4. Typisch Twents

  Osse, petret van 'n pestoor met Jan Riesewijk uit Losser

Tip je vrienden

facebook twitter