Natuur

Wandelplekken met take away adressen in de gemeente Losser

Geschreven door

Elke

Leestijd 3 minuten 1933 x bekeken

De horeca is gesloten en dat betekent dat je tijdens je wandeling niet meer spontaan een kop koffie of een andere warme drank binnen kunt gaan drinken. Gelukkig zijn er verschillende ondernemers in de gemeente Losser die toch hun deuren hebben geopend voor een afhaalhapje of -drankje én waar je in de omgeving ook nog eens mooi kunt wandelen.

Onder het motto #SupportYourLocals geven wij inspiratie voor bijvoorbeeld een puntzak patat, soepje of lekker stukje taart.

Zandbergen
Zandbergen

Grand café Smit
Grand café Smit
↵ Ga je in Losser wandelen rondom het centrum, in de Zandbergen of het Haagse Bos dan kun je bij Grand Café Smit terecht voor een pitstop. Zij hebben een veelzijdig aanbod zoals heerlijke warme apfelstrudel met warme vanillesaus of neem een panini van de grill met serranoham, mozzarella, tomaat en pesto.
Take away Florilympha
Take away Florilympha
In het Lutterzand zijn er maar liefst drie mogelijkheden voor een To Go. Florilympha heeft een heus lentesfeertje gecreëerd en zij verkopen o.a. een broodje braadworst, poffertjes of bospaddenstoelensoep.
Florilympha to go in het Lutterzand
Florilympha to go in het Lutterzand

Paviljoen Lutterzand
Paviljoen Lutterzand
Ook Paviljoen ’t Lutterzand is geopend voor een To Go heb je bijvoorbeeld zin een sandwich, pannenkoek of een wrap gerookte zalm dan ben je hier aan het juiste adres.
Lutte Hutte
Lutte Hutte
Daarnaast is in het weekend de Lutte Hutte ook geopend voor onder meer een koffie/chocolademelk to go.

To Go De Stroper
To Go De Stroper
Wandel je over landgoed Egheria, de Tankenberg of rondom de Paasberg dan is Pannenkoekhoes de Stroper de stop waar je moet zijn. Bijvoorbeeld voor een kop koffie, thee of warme chocolademelk. Lekker bij een warme wafel met kersen en slagroom of het huisgemaakte gebak, hmmmm!

Plexat To Go
Plexat To Go
Ga je een route doen rondom het centrum van De Lutte zoals door het Kerkebos, Elfterheurne, Boerskotten of door het Arboretum dan kun je in het centrum terecht bij Eetcafé Plexat voor o.a. een puntzak patat, appelgebak van Pa of een kopje soep. Bij ‘t Theeluttke kun je terecht voor diverse taartjes, scones en mini-broodjes.
Lekkernijen van 't Theeluttke
Lekkernijen van 't Theeluttke
Daarnaast is er in het Arboretum PoortBulten bij Schenkerij PoortBulten een horeca to go. Lekkere gluhwein, broodje kroket, frikandel en natuurlijk warme chocolademelk met of zonder slagroom.
Lekkere cappuccino bij Schenkerij PoortBulten
Lekkere cappuccino bij Schenkerij PoortBulten

NIEUW is de to go van hotel restaurant 't Kruisselt. Hier kun je terecht voor een Take Away koffie of thee. Ideaal te combineren met een wandeling over de Tankenberg, Elfterheurne of tijdens je fietstocht door het buitengebied.

't Kruisselt
't Kruisselt

Je kunt natuurlijk ook alle adresjes een keer uitproberen, steun de horeca hiermee. Bekijk wel de actuele openingstijden via de website of social media van de horecagelegenheden.

Veel plezier op de wandelplekken met take-away! Tag @visitdeluttelosser of gebruik de hashtag #SchatkamervanTwente op Instagram als je ergens wandelt met een bak koffie of warm hapje!

Daarnaast kun je bij veel horecagelegenheden in de gemeente Losser ook terecht voor een afhaalmenu/diner. Kijk hier voor alle horecagelegenheden in de gemeente Losser.

Ben je op zoek naar een wandelnetwerkkaart of een wandelroute, kijk dan hier.

Houd je tijdens je wandeling altijd aan de richtlijnen van het RIVM.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Elke

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  In gesprek met Cis Sanderink en Famke Westerhof over de KPJ Beuningen

 2. Op bezoek bij

  Op pad met Truus Wijnen

  Geschreven door Bianca
 3. Natuur

  September: fietsmaand

  Geschreven door Elke
 4. Typisch Twents

  Osse, petret van 'n pestoor met Jan Riesewijk uit Losser

Tip je vrienden

facebook twitter