Zien & Doen
Beleef het wildseizoen!
Geschreven doorBianca
Voor iedereen die van culinair genieten houdt heeft het wildseizoen een speciaal plekje in het hart. In deze periode kun je genieten van een heerlijk stukje wildbraad, een hertenbiefstukje of hazenbout. Wild eten is echt een traditie, helemaal in Twente. De koks in de regio maken weer wat heerlijks voor je klaar. Een variatie van producten, uitgebreide diners, proeverijen of arrangementen. Voor de wildliefhebbers zeker de moeite waard. Laat je inspireren!
Wildmiddag bij Restaurant de Oude Apotheek
Bij Restaurant de Oude Apotheek is op 13 november een wildmiddag georganiseerd.
Mooie wildgerechten met bijpassende wijnen en muziek.
Het Ros van Twente
Bij Het Ros van Twente is het mogelijk om een wildarrangement te boeken. Je verblijft in één van de prachtige kamers. ’s Avonds geniet je van een heerlijk 3-gangen Wildmenu met de smaken van het seizoen. Wat dacht je van een filet van reerug, hazenrug of een wildstoofpot?
Met het Wildarrangement geniet je van een 3-gangen Wildmenu + overnachting in gezellige tweepersoonskamer + fijn ontbijt vanaf € 109,50 per persoon
Je kan dit arrangement heel gemakkelijk reserveren:
Een e-mail naar de receptie: receptie@rosvantwente.nl te sturen. Door telefonisch contact op te nemen 0541–552525.
Wildmenu Kruisselt
Van 15 oktober tot 20 december kan je bij Hotel 't Kruisseltgenieten van een heerlijk wildmenu.
Met keuze uit diverse voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en nagerechten. Je kan kiezen uit een 3-gangen of 4-gangen menu. Bij deze wildgerechten worden heerlijke wijnen geadviseerd.
Uitzondering is zondag 13 november, dan is het hotel gesloten.
Wildavond Poort Bulten
De jaarlijkse wildavond op 11, 12 en 18 november bij Schenkerij Poortbulten met een prachtig samengesteld menu. Dit in de vorm van een sharing dinner. Je kan dus genieten van meerdere smaken!
Wildproducten Poelier Wolbert
De lekkerste wildproducten om zelf te maken koop je natuurlijk bij Poelier Wolbert in De Lutte.
Met onder andere hazenpeper, hazenbouten, wildburger, wildbraadworst, wildstoofpot, eendenborst en nog veel meer!
Meer verhalen uit Losser
Nieuws
In gesprek met Cis Sanderink en Famke Westerhof over de KPJ Beuningen
Op bezoek bij
Op pad met Truus Wijnen
Natuur
September: fietsmaand
Typisch Twents
Osse, petret van 'n pestoor met Jan Riesewijk uit Losser