1. 0/9
    '

    Zien & Doen

    Tips voor take-away in de Schatkamer van Twente !

    Heb jij ook zo'n zin in een heerlijke winterwandeling met een verwarmend drankje en een lekker stuk taart of een vers broodje onderweg? In de gemeente Losser kun je in coronatijd bij veel eetgelegenheden terecht voor een verse kop koffie to-go of iets anders lekkers!

  2. 9/9

    9.

    Schenkerij PoortBulten

    In het Arboretum PoortBulten kun je in de weekenden regelmatig terecht voor TO GO. Kom gezellig langs voor een kopje koffie of een lekkere cappuccino. Natuurlijk zijn er ook de heerlijke frieten, Flammkuchen of een kop soep. Check eerst even de actuele openingstijden van de Schenkerij hier.

  3. 8/9

    8.

    Hotel 't Kruisselt

    Helaas, nog geen koffie in de huiskamer, maar, wel buiten! En gelukkig hebben ze ruimte genoeg rond het hotel. Dus geniet elke dag tussen 8.00 en 17.00 uur van de Take-Away mogelijkheden bij de bar van 't Kruisselt in De Lutte.

  4. 7/9

    7.

    't Theeluttke

    In het centrum van De Lutte kun je bij 't Theeluttke terecht voor to go. Zoals diverse soorten gebak, scones en cappuccino. Kijk voor de actuele openingstijden op de Facebookpagina van 't Theeluttke.

  5. 6/9

    6.

    Grand Café Smit

    Op zaterdag & zondag allerlei lekkers om op te eten of af te halen bij Grand café Smit. Zoals chocolademelk, arretjescake, soep, broodje curryworst en spareribs. Ze staan buiten van 11.00-17.00 uur.

  6. 5/9

    5.

    Eetcafé Plexat

    Eetcafé Plexat biedt voldoende mogelijkheden voor to go en afhaal. Zo hebben ze koffie/cappuccino, erwtensoep of een puntzak patat to go. Check de Facebookpagina voor alle mogelijkheden en openingstijden.

  7. 4/9

    4.

    Pannenkoekhoes De Stroper

    Pannenkoekhoes De Stroper zet ook dit jaar weer een mooi kersthuisje op het terras. Met lekkere warme drankjes, ons huisgemaakt gebak, heerlijke soepjes, warme wafels en natuurlijk onze geweldige pannenkoeken. Kijk voor alle activiteiten en mogelijkheden op de Facebookpagina van Pannenkoekhoes de Stroper.

  8. 3/9

    3.

    Restaurant Paviljoen Lutterzand

    Een flinke wandeling door het prachtige natuurgebied is goed voor de conditie en maakt hongerig. Paviljoen Lutterzand biedt verschillende mogelijkheden voor coronaproof uitjes. Kijk voor alle activiteiten en informatie op de Facebook pagina en website.

  9. 2/9

    2.

    Restaurant Florilympha met midgetgolf

    Ook het Florilympha is open voor coffee en lunch to go! Kijk voor alle mogelijkheden op de Facebookpagina van restaurant Florilympha.

  10. 1/9

    1.

    Erve Hulsbeek

    Hotel Erve Hulsbeek biedt ook allerlei mogelijkheden voor Take Away. Maak een wandeling een neem wat lekkers mee voor onderweg.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

  1. Nieuws

    Nieuwe locatie Tourist info Losser

  2. Op bezoek bij

    Op bezoek bij Uit in Twente

    Geschreven door Bianca
  3. Zien & Doen

    Wat te doen met Pasen?

    Geschreven door José
  4. Zien & Doen

    Tips bij regen

    Geschreven door José

Tip je vrienden

facebook twitter