Op bezoek bij

Bij ons in de spotlights: Gastenverblijf Hof van 11

Leestijd 1 minuten 1583 x bekeken

Wil je er écht even lekker uit? Weg van de drukte van je alledaagse leven? Kom dan overnachten bij Gastenverblijf Hof van 11. In het mooie en gastvrije Twente, verscholen tussen prachtige natuurgebieden, vind je het sfeervolle en comfortabele vakantieverblijf voor 2-4 personen.

Het verblijf

Een gastenverblijf met een uniek karakter! Laat je aangenaam verrassen door het knusse en ruime verblijf met een sfeervolle inrichting en buitenterras. Elk plekje is er met liefde en aandacht ingericht. Je zult je er direct helemaal thuis voelen.

De omgeving

De omgeving is perfect voor het maken van wandelingen en (mountainbike) fietstochten. Je kunt het Twentse land verkennen en er uren ronddolen in de prachtige natuur. Landgoed Egheria laat je letterlijk hoogte- en dieptepunten ervaren. Van beekdal De Helle naar bergtop De Tankenberg. Voor wandelaars en mountainbikers een hele klim. Egheria is Twente op zijn best; weilanden omzoomd met houtwallen en snelstromende beekjes in het bos. Dat trekt niet alleen mensen aan maar ook allerlei soorten planten en dieren.

Meer informatie

Klik op onderstaande link voor meer informatie over Gastenverlijf Hof van 11:Hof van 11

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  In gesprek met Cis Sanderink en Famke Westerhof over de KPJ Beuningen

 2. Op bezoek bij

  Op pad met Truus Wijnen

  Geschreven door Bianca
 3. Natuur

  September: fietsmaand

  Geschreven door Elke
 4. Typisch Twents

  Osse, petret van 'n pestoor met Jan Riesewijk uit Losser

Tip je vrienden

facebook twitter