Zien & Doen

Nieuw toeristisch magazine Ontdek de Schatkamer van Twente

Leestijd 2 minuten 1453 x bekeken

Tourist info De Lutte-Losser heeft een nieuw magazine uitgebracht: “Ontdek de Schatkamer van Twente” 2022-2023. Met het magazine krijgen de toeristen een totaaloverzicht van de recreatieve mogelijkheden in de gemeente Losser. Je kunt zien en lezen dat er voor een verblijf in de gemeente Losser voor een dag, een weekend of langer, genoeg te beleven is.

Veel te vertellen

Daar is het nieuwe magazine: Ontdek De Schatkamer van Twente. Deze nieuwe editie is weer een bron van informatie voor toeristen en inwoners. Maak kennis met de toeristische bedrijven, bezienswaardigheden, prachtige natuur, arrangementen, accommodaties, horecagelegenheden en leuke uitstapjes. Ook staan er leuke verhalen in bij de rubrieken "Ondernemer aan het woord" & "Lossernaren aan het woord". Daarnaast staan er fiets- en wandelroutes in om de omgeving te ontdekken.

Overhandiging eerste exemplaar aan Jimmy Bonnes van Klassiek Toeren
Overhandiging eerste exemplaar aan Jimmy Bonnes van Klassiek Toeren

Eerste exemplaar

Op een prachtig plekje in de Schatkamer van Twente, het erf van Zanderink op Aust ontvangt Jimmy Bonnes eigenaar van Klassiek Toeren Twente het eerste exemplaar uit handen van Elke Roolvink (directeur Tourist info De Lutte-Losser). De oldtimers van Klassiek Toeren sieren de cover van het nieuwe magazine.

Het magazine is in een oplage van 15.000 stuks verspreid bij alle accommodaties, horecagelegenheden, toeristische attracties, winkeliers en Tourist info’s in de regio.

Kever van Klassiek Toeren
Kever van Klassiek Toeren

Afhalen of bestellen

Het blad telt 68 pagina’s en wordt op tal van recreatieve- en horeca locaties in de gemeente Losser gratis aangeboden en is uiteraard ook af te halen bij de Tourist info locaties in De Lutte, Losser (Uit in Twente) en Beuningen (restaurant 't Sterrebos). Ook is het magazine online te bekijken via deze link: Toeristisch magazine 2022-2023

Wil je het magazine bestellen? Dat kan via de webshop.

Hier kun je het magazine ook online bekijken.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  In gesprek met Cis Sanderink en Famke Westerhof over de KPJ Beuningen

 2. Op bezoek bij

  Op pad met Truus Wijnen

  Geschreven door Bianca
 3. Natuur

  September: fietsmaand

  Geschreven door Elke
 4. Typisch Twents

  Osse, petret van 'n pestoor met Jan Riesewijk uit Losser

Tip je vrienden

facebook twitter