1. 0/17
    '

    Kids

    Tips voor de meivakantie

    Geschreven door

    José

    De dagen worden langer en de temperaturen hoger! De wereld komt na de winter weer tot leven. Maak van je meivakantie een feestje met deze leuke activiteiten, tijd voor het hele gezin. Koningsdag valt dit jaar in de meivakantie. Ga er lekker op uit, beleef de avonturen en laat je inspireren door de verborgen schatten in ons gebied. Onderstaande activiteiten bieden je de mogelijkheden.

  2. 17/17

    17.

    Boerenmarkt op Koningsdag

    Laatste zaterdag van de maand

    Zaterdag 27 april is er op Koningsdag weer een Boerenmarkt met leuke activiteiten in Losser!

    Bij Grand Cafe Smit is er rond 13.00 uur en 15.00 uur Ome Cor met goochel acts.

  3. 16/17

    16.

    Koningsdag in Losser

    Het oranje comité heeft weer een mooi programma op het Raadhuisplein georganiseerd en start om 9.00 uur. Daarna wordt het startsein gegeven voor de kinderspelen. Er is een survivalbaan, brandweer met spuitwagen, een clown en de mogelijkheid om kinderen te schminken. Kortom een gevarieerd programma voor jong en oud. We hopen je dan ook te zien op zaterdag 27 april op het raadhuisplein in Losser.

  4. 15/17

    15.

    Koningsdag Overdinkel

    Koningsdag Overdinkel

    Koningsdag door Stichting Fundament Kids bij 't Trefhuus. Activiteiten: kraampjes, spelletjes, springkussen, schminken. Op 27 april wordt het plein rondom 't Trefhuus van 11:00 tot 17:00 uur omgetoverd tot een bruisend activiteitenterrein.

  5. 14/17

    14.

    Koningsdag De Lutte

    Koningsdag De Lutte Op donderdag 27 april wordt weer Koningsdag gevierd in De Lutte. Traditiegetrouw wordt die dag, onder muzikale begeleiding van de Sint Plechelmus Harmonie, de vlag gehesen bij de St. Plechelmusschool in De Lutte.

  6. 13/17

    13.

    Speurtocht Arboretum PoortBulten

    Ben jij een goede speurneus? Stel je speurkwaliteiten op de proef in Arboretum Poortbulten. Met de materialen in de speurneustas doe je allerlei opdrachten en spelletjes. De beste speurneuzen krijgen een écht speurneusdiploma.

  7. 12/17

    12.

    Knutselclub MeiFUN

    In de meivakantie lekker knutselen? Op woensdag 1 mei is het zover. Het is leerzaam en vooral erg leuk. Maak een hoornaar van papier. De hoornaar is niet meer of minder dan een grote wesp en vangt veel insecten.

  8. 11/17

    11.

    Koepelconcert Overdinkel

    Op 1 mei komen de Oldenzaalse Smartlappenzangers hun kunsten tonen in de mooie muziekkoepel in Overdinkel. Geniet van de gezelligheid en de locatie.

  9. 10/17

    10.

    Belevingspad bij de Dinkel

    Avontuurlijk ingesteld? Graag dingen onderzoeken en weten waarom? Dan mag je dit fantastische avontuur aan de Dinkel in Beuningen niet missen. Met een rugtas, meetinstrumentjes en een waterdieren zoekkaart ga je op pad. Een avontuurlijke belevenis.

  10. 9/17

    9.

    Meivakantie bij zwembad Brilmansdennen

    Een verfrissende duik in het zwembad van Brilmansdennen in Losser is de perfecte locatie voor een ontspannen meivakantie. De sfeervolle ambiance is de plek om samen met je kids te spelen en gebruik maken van alle mogelijkheden die ze bieden. Discozwemmen en verjaarspartijtjes zijn twee van de vele mogelijkheden. In de meivakantie komen er zeker leuke activiteiten.

  11. 8/17

    8.

    Schatgraven in het Lutterzand

    Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar voor kinderfeestjes, gezinsuitstapjes of als onderdeel van een familiefeest. Op pad met een tablet en een mijndetector. De opdracht is zoeken naar de Dinkeldaalders, die ergens in dit gebied begraven zijn.

  12. 7/17

    7.

    Midgetgolf bij Florilympha

    Direct aan het terras van Florilympha ligt-midden in de natuur- een nostalgische 18-holes gravel midgetgolfbaan. De midgetgolfbaan is ’s avonds verlicht en ligt verscholen tussen de berken, jeneverbesstruiken en rododendrons. Een rondje Midgetgolf is leuk voor jong en oud!

  13. 6/17

    6.

    Breng een bezoek aan de speeltuin of wandel een kinderroute

    Ga het terras op en laat je kinderen lekker genieten in de speeltuin. Bekijk het aanbod horecagelegenheden met een speeltuin of speelgelegenheid. Uiteraard zijn de speeltuinen alleen voor gasten die een consumptie nuttigen op het terras. Ook zijn er leuke kinderroutes zoals de kaboutertocht en wandelroute van OERRR vanaf pannenkoekhoes de Stroper.

  14. 5/17

    5.

    Lezing, maaltijd en excursie Schaapskooi Stroothuizen

    Voor alle leeftijden. Kom naar Schaapskooi Stroothuizen voor een lezing, excursie of maaltijd. De boswachter verteld over natuurgebieden Punthuizen en Stroothuizen.

  15. 4/17

    4.

    Dinkeldalwandeling

    Zie, ruik en hoor de natuur in ons Dinkeldal en de Zandbergen. Het prikkelt je zintuigen. Prikkel je zintuigen in het Dinkeldal en de Zandbergen. Wandel samen met IVN-natuurgidsen, maar draag wel stevige schoenen.

  16. 3/17

    3.

    Heurnetocht De Lutte

    Loopgroep De Lutte organiseert op zondag 5 mei voor de 16e keer een mooie wandeltocht door mooie natuur. Honden mogen ook mee als ze zijn aangelijnt.

  17. 2/17

    2.

    Elektrokar Smokkeltour in de meivakantie

    Smokkeltour Overdinkel in elektrokar Maak op 4 mei kennis met het smokkelverleden en de natuur in het buitengebied van Overdinkel en Losser. Deze rit duurt 3,5 uur in een elektrokar onder begeleiding van een gids. Let op!! op koningsdag is er geen smokkeltour.

  18. 1/17

    1.

    Bootcamp MeiFUN

    Geef je hele lijf ook in de meivakantie een workout tijdens de indoor bootcamp op maandag 6 mei. Wil je sterker worden of je conditie verbeteren? Indoorbootcamp is hiervoor supereffectief.

José

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

  1. Nieuws

    Opening toeristisch seizoen in de Schatkamer van Twente

    Geschreven door Bianca
  2. Zien & Doen

    De elektrokarritten gaan weer van start!

    Geschreven door Bianca
  3. Zien & Doen

    Lekker slapen op een bijzondere manier in Twente?

    Geschreven door José
  4. Denekamp

    Als een stoomtram door Twente

Tip je vrienden

facebook twitter