1. 0/9
  '

  Kids

  Tips voor de meivakantie

  Geschreven door

  José

  De dagen worden langer en de temperaturen hoger! De wereld komt na de winter weer tot leven. Maak van je meivakantie een feestje met deze leuke activiteiten, tijd voor het hele gezin. Koningsdag valt dit jaar in de meivakantie. Ga er lekker op uit, beleef de avonturen en laat je inspireren door de verborgen schatten in ons gebied. Onderstaande activiteiten bieden je de mogelijkheden.

 2. 9/9

  9.

  Boerenmarkt op Koningsdag

  Laatste zaterdag van de maand

  Zaterdag 27 april is er op Koningsdag weer een Boerenmarkt met leuke activiteiten in Losser!

  Bij Grand Cafe Smit is er rond 13.00 uur en 15.00 uur Ome Cor met goochel acts.

 3. 8/9

  8.

  Koningsdag in Losser

  Het oranje comité heeft weer een mooi programma op het raadhuisplein georganiseerd en start om 9.00 uur. Daarna wordt het startsein gegeven voor de kinderspelen. Er is een survivalbaan, brandweer met spuitwagen, een clown en de mogelijkheid om kinderen te schminken. Kortom een gevarieerd programma voor jong en oud. We hopen je dan ook te zien op zaterdag 27 april op het raadhuisplein in Losser.

 4. 7/9

  7.

  Koningsdag Overdinkel

  Koningsdag Overdinkel

  Koningsdag door Stichting Fundament Kids bij 't Trefhuus. Activiteiten: kraampjes, spelletjes, springkussen, schminken. Op 27 april wordt het plein rondom 't Trefhuus van 11:00 tot 17:00 uur omgetoverd tot een bruisend activiteitenterrein. Kijk verder voor meer info.

 5. 6/9

  6.

  Speurtocht Arboretum PoortBulten

  Ben jij een goede speurneus? Stel je speurkwaliteiten op de proef in Arboretum Poortbulten. Met de materialen in de speurneustas doe je allerlei opdrachten en spelletjes. De beste speurneuzen krijgen een écht speurneusdiploma.

 6. 5/9

  5.

  Belevingspad bij de Dinkel

  Avontuurlijk ingesteld? Graag dingen onderzoeken en weten waarom? Dan mag je dit fantastische avontuur aan de Dinkel in Beuningen niet missen. Met een rugtas, meetinstrumentjes en een waterdieren zoekkaart ga je op pad. Een avontuurlijke belevenis.

 7. 4/9

  4.

  Meivakantie bij zwembad Brilmansdennen

  Een verfrissende duik in het zwembad van Brilmansdennen in Losser is de perfecte locatie voor een ontspannen meivakantie. De sfeervolle ambiance is de plek om samen met je kids te spelen en gebruik maken van alle mogelijkheden die ze bieden. Discozwemmen en verjaarspartijtjes zijn twee van de vele mogelijkheden. In de meivakantie komen er zeker leuke activiteiten.

 8. 3/9

  3.

  Schatgraven in het Lutterzand

  Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar voor kinderfeestjes, gezinsuitstapjes of als onderdeel van een familiefeest. Op pad met een tablet en een mijndetector. De opdracht is zoeken naar de Dinkeldaalders, die ergens in dit gebied begraven zijn.

 9. 2/9

  2.

  Midgetgolf bij Florilympha

  Direct aan het terras van Florilympha ligt-midden in de natuur- een nostalgische 18-holes gravel midgetgolfbaan. De midgetgolfbaan is ’s avonds verlicht en ligt verscholen tussen de berken, jeneverbesstruiken en rododendrons. Een rondje Midgetgolf is leuk voor jong en oud!

 10. 1/9

  1.

  Breng een bezoek aan de speeltuin of wandel een kinderroute

  Ga het terras op en laat je kinderen lekker genieten in de speeltuin. Bekijk het aanbod horecagelegenheden met een speeltuin of speelgelegenheid. Uiteraard zijn de speeltuinen alleen voor gasten die een consumptie nuttigen op het terras. Ook zijn er leuke kinderroutes zoals de kaboutertocht en wandelroute van OERRR vanaf pannenkoekhoes de Stroper.

José

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  De elektrokarritten gaan weer van start!

  Geschreven door Bianca
 2. Zien & Doen

  Lekker slapen op een bijzondere manier in Twente?

  Geschreven door José
 3. Denekamp

  Als een stoomtram door Twente

 4. Nieuws

  Nieuwe locatie Tourist info Losser

Tip je vrienden

facebook twitter