1. Zien & Doen

    Inspiratie voor het Pinksterweekend

    Geschreven door

    Elke

    Pinksteren in de Schatkamer van Twente: het is nog lente maar de zomer is in aantocht en er staat een lekker lang weekend voor de deur. Een mooie gelegenheid om eropuit te trekken. Genoeg activiteiten om te ondernemen met je gezin tijdens het pinksterweekend! Bekijk hier onze tips.

  2. Boerenmarkt in Losser

    Heerlijke streekproducten proeven en kopen. Dat kan het hele jaar iedere laatste zaterdag van de maand in het gezellige centrum van Losser.

  3. Fiets de Rhodendronroute dit weekend

    Bij de Tourist info is de Rhododendron fietsroute verkrijgbaar van 25 kilometer. Hier krijg je zeker rhododendrons te zien in de Rhododendronlaan, rondom de villa op het Hakenberg en in het Arboretum Poort Bulten in De Lutte. Dat is tijdens het bloeiseizoen dus dubbel genieten.

  4. Smokkeltour Overdinkel in elektrokar

    Tijdens deze 3½ uur durende rit mét gids in een kleurrijke elektrokar (eventueel afgesloten), maak je kennis met het smokkelverleden en de natuur in het buitengebied van Overdinkel en Losser.

  5. Tourist info De Lutte Pinksterzaterdag & 2de Pinksterdag geopend

    Tijdens het Pinksterweekend kun je op zaterdag en maandag van 10.00-13.00 uur bij Tourist info De Lutte terecht voor info, routes, arrangementen en leuke tips.

  6. Speurneustocht Arboretum Poortbulten

    Ben jij een goede speurneus? Stel je speurkwaliteiten op de proef in Arboretum Poortbulten. Met de materialen in de speurneustas doe je allerlei opdrachten en spelletjes. De beste speurneuzen krijgen een écht speurneusdiploma.

  7. Speeltuinen in de gemeente Losser

    Breng een bezoekje aan één van de speeltuinen in Losser of De Lutte. Ook zijn er diverse horecagelegenheden met een kleine speelgelegenheid.

  8. Huur een chopper, busje of fiets

    Er zijn in de gemeente Losser vele mogelijkheden om een voertuig te huren. Van volkswagenbusjes, kevers tot scooters, choppers en bakfietsen.

  9. Midgetgolf bij Florilympha

    Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Een plek om heerlijk te genieten van de natuur en de rust.

  10. Rommelmarkt volleybalvereniging Lutheria

    De rommelmarkt wordt georganiseerd door vrijwilligers van de leden van de plaatselijke volleybalvereniging. Alle opbrengsten komen ten goede aan vereniging.

Elke

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

  1. Nieuws

    Nieuw toeristisch magazine Ontdek de Schatkamer van Twente

  2. Nieuws

    Opening toeristisch seizoen in de Schatkamer van Twente

    Geschreven door Bianca
  3. Zien & Doen

    De elektrokarritten gaan weer van start!

    Geschreven door Bianca
  4. Zien & Doen

    Lekker slapen op een bijzondere manier in Twente?

    Geschreven door José

Tip je vrienden

facebook twitter