1. Zien & Doen

  Zomervakantie tips

  Geschreven door

  Bianca

  De zomervakantie is (bijna) begonnen. Hieronder vind je een overzicht met leuke zomeractiviteiten voor de hele familie. Van midgetgolf tot speurtochten en van speeltuinen tot tropische vogels. Voor iedereen is er wat te doen!

 2. Midgetgolf bij restaurant Florilympha

  Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Een plek om heerlijk te genieten van de natuur en de rust.

 3. Speurneustocht Arboretum Poortbulten

  Ben jij een goede speurneus? Stel je speurkwaliteiten op de proef in Arboretum Poortbulten. Met de materialen in de speurneustas doe je allerlei opdrachten en spelletjes. De beste speurneuzen krijgen een écht speurneusdiploma.

 4. Belevingspad bij de Dinkel

  Ben jij een echte onderzoeker? Dan mag je dit fantastische avontuur aan de Dinkel in Beuningen niet missen.

 5. Erlebnispark Emsflower

  Beleef met het hele gezin een heerlijk dagje uit tussen de bloemen en planten. In het Erlebnispark heeft u als gast de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen in europa’s grootste kwekerij van pot- en perkplanten. Bekijk ook het speciale & voordelige arrangement van Tourist info De Lutte.

 6. Schatgraven in het Lutterzand

  Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar voor kinderfeestjes, gezinsuitstapjes of als onderdeel van een familiefeest. Op pad met een tablet en een mijndetector. De opdracht is zoeken naar de Dinkeldaalders, die ergens in dit gebied begraven zijn.

 7. Zwemmen bij Brilmansdennen

  Overdekt zwembad in Losser. Het zwembad heeft een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een kleuter- en peuterbad. Daarnaast is er een waterglijbaan van 54 meter.

 8. Kaboutertocht van Oerrr

  Vanaf Pannenkoekhoes De Stroper een actieve wandeling maken met kinderen. De tas met opdrachtkaarten en materialen haal je op bij De Stroper en je kunt op pad. Onderweg is er voor de allerkleinsten van alles te beleven.

 9. Boek een leuk uitje bij Actief Twente

  Actief Twente is de meest complete recreatieverhuurder van Nederland. Groepen van 2 tot 400 personen kunnen een leuke dag beleven in Twente. Daarnaast bezorgen de medewerkers van Actief Twente de voertuigen over heel Nederland en Duitsland.

 10. Touren in Twente

  Ontdek en beleef de omgeving van Twente op een duurzame manier. Kies uit verrassende e-bike en e-chopperarrangementen voor een heerlijk dagje door het glooiende coulisselandschap van de mooiste regio van Nederland.

 11. Boek een activiteit bij Adventure King

  Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitstapje in Twente? Bij Adventure King ben je direct aan het goede adres! Voor zowel losse activiteiten als volledig verzorgde arrangementen.

Bianca

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  De elektrokarritten gaan weer van start!

  Geschreven door Bianca
 2. Zien & Doen

  Lekker slapen op een bijzondere manier in Twente?

  Geschreven door José
 3. Kids

  Tips voor de meivakantie

  Geschreven door José
 4. Denekamp

  Als een stoomtram door Twente

Tip je vrienden

facebook twitter