1. Zien & Doen

  Herfstvakantietips

  Geschreven door

  Els

  De herfst is begonnen en dat betekent herfstvakantie en voor de kinderen en veel ouders een paar dagen vrij. Het is dé tijd om er lekker op uit te gaan; jas aan en genieten van de herfst met zijn mooie kleuren! Maar wat zijn nu leuke activiteiten voor het hele gezin? We hebben daarom een aantal suggesties en activiteiten op een rij gezet om te doen en er extra leuke dagen van te maken. Maar aangezien het in de herfst nu eenmaal kan regenen ook een aantal suggesties voor binnen.

 2. Emsflower arrangement

  Een prachtige toeristische autoroute van 24 of 53 km vanuit De Lutte naar Emsflower met toegang tot het belevingspark vol tropische planten, bomen en vogels en vlindertuin, met een heerlijk kopje koffie en gebak.

  In het overdekte speelparadijs kunnen de kinderen bovendien naar hartenlust spelen, uitleven met water en zand. Klimmen en klauteren en van de glijbaan.

 3. Speurneustocht Arboretum Poortbulten

  Ben jij een goede speurneus? Stel je speurkwaliteiten op de proef in Arboretum Poortbulten. Met de materialen in de speurneustas doe je allerlei opdrachten en spelletjes. De beste speurneuzen krijgen een écht speurneusdiploma.

 4. Landgoed Twente Fair

  Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2023. Alweer de zestiende editie met Twentse exposanten. Lekker struinen door bos, over heide en langs water.

 5. Zwem4daagse Losser

  Van maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober is in Zwembad Brilmansdennen weer een Zwem4daagse. Iedere dag zijn er leuke activiteiten voor de kinderen.

 6. Kaboutertocht van Oerrr

  Vanaf Pannenkoekhoes De Stroper een actieve wandeling maken met kinderen. De tas met opdrachtkaarten en materialen haal je op bij De Stroper en je kunt op pad. Onderweg is er voor de allerkleinsten van alles te beleven.

 7. Nacht van de Nacht

  Tijdens de Nacht van de Nacht op 28 oktober kun je ervaren hoe mooi de nacht is. IVN Oldenzaal-Losser organiseert een evenement rondom de Judithhoeve bij Losser.

 8. Belevingspad bij de Dinkel

  Ben jij een echte onderzoeker? Dan mag je dit fantastische avontuur aan de Dinkel in Beuningen niet missen.

 9. Halloween Losser

  Kom jij ook griezelen tijdens de griezeltocht, de speciale boerenmarkt met thema Halloween of ga je pompoen carven? Ook is er een Halloween kleurwedstrijd.

 10. Kerkebos Speurneustocht

  Vanaf 21 oktober 2023 organiseert kinderkerk De Lutte een speurneustocht door het kerkebos gedurende de hele herfstvakantie.

Els

Werkzaam bij Tourist info De Lutte-Losser.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  Tips voor de zomervakantie

  Geschreven door José
 2. Zien & Doen

  Prachtige score voor fietsgemeente Losser

  Geschreven door José
 3. Doe-tips

  Vijf leuke kinderroutes om de natuur te ontdekken, plezier gegarandeerd!

 4. Nieuws

  Nieuwe locatie Tourist info Losser

Tip je vrienden

facebook twitter