Nieuws

Nieuw toeristisch magazine Ontdek de Schatkamer van Twente

Leestijd 1 minuten 341 x bekeken

Tourist info De Lutte-Losser heeft een nieuw magazine uitgebracht: “Ontdek de Schatkamer van Twente” 2024-2025. Met het magazine krijgen de toeristen een totaaloverzicht van de recreatieve mogelijkheden in de gemeente Losser. Je kunt zien en lezen dat er voor een verblijf in de gemeente Losser voor een dag, een weekend of langer, genoeg te beleven is.

Genoeg te ontdekken

Yes, daar is het nieuwe magazine weer: Ontdek De Schatkamer van Twente. Deze nieuwe editie (2024-2025)is weer een bron van informatie voor toeristen en inwoners. Maak kennis met de toeristische bedrijven, bezienswaardigheden, prachtige natuur, arrangementen, vele accommodaties, horecagelegenheden, lekkere streekproducten, een bucketlist en leuke uitstapjes. Ook staan er leuke verhalen in bij de rubrieken "Ondernemer aan het woord" & "Lossernaren aan het woord". Daarnaast staan er fiets- en wandelroutes in om de omgeving te ontdekken.

Ontdek de Schatkamer van Twente
Ontdek de Schatkamer van Twente

Het magazine is in een oplage van 15.000 stuks verspreid bij alle accommodaties, horecagelegenheden, toeristische attracties, winkeliers en Tourist info’s in de regio.

Afhalen of bestellen

Het blad telt 68 pagina’s en wordt op tal van recreatieve- en horeca locaties in de gemeente Losser gratis aangeboden en is uiteraard ook af te halen bij de Tourist info locaties. Ook is het toeristisch magazine online te bekijken.

Wil je het magazine bestellen? Dat kan via de > webshop

Magazine
Magazine

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  Recreatiekrant Twente is weer uit!

 2. Natuur

  Tip! De Rhododendronlaan in De Lutte

  Geschreven door Bianca
 3. Zien & Doen

  Tips voor Hemelvaartsdag

 4. BLOG WANDELING LUTTERSE BERGEN

  Geschreven door Els

Tip je vrienden

facebook twitter