Zien & Doen

Prachtige score voor fietsgemeente Losser

Geschreven door

José

Leestijd 1 minuten 288 x bekeken

Lang niet overal krijgt de fietser de aandacht die hij verdient. Lekker fietsen begint bij goede fietspaden. De gemeente Losser staat dit jaar landelijk bij de verkiezing van Fietsgemeente door de Fietsersbond op de 13e plaats van 342 gemeenten in Nederland. De Tourist info De Lutte-Losser is blij met deze positieve waardering en hoopt dat er deze zomer weer vele fietsers genieten in de Schatkamer van Twente. De mooie natuur en de prachtige omgeving doen de rest om op de fiets te genieten.

Fietsgebieden

Ontdek zelf de mooie fietspaden van de gemeente Losser door het afwisselende en glooiende coulisselandschap met heuvels, dalen, akkers, weilanden, oude boerderijen, houtwallen en bossen. Zoals het onlangs vernieuwde Lagapad, waarbij je de het meanderende riviertje de Dinkel volgt, over de Paasberg en Tankenberg het hoogste punt van Overijssel, het prachtige natuurgebied Lutterzand of fiets door een haag van bloeiende rhododendrons.

Beoordeling

Gemeente Losser de beoordeling in 2024 (schaal van 1 tot 5):

8-80: 4,1 Beleving: 4,2 Onderhoud: 4 Netwerk: 4,6 Infrastructuur: 4,1 Omrijdfactor: 3,7 Rotondes: 5 50 km/u: 1,7 Stedelijke dichtheid: 2,5 Totaalscore: 3,9

Bekijk hier de complete score n.a.v. alle ingevulde enquêtes.

Volop aanbod

In de gemeente Losser is volop keuze uit routes, horeca en overnachtingsmogelijkheden. Via de menubalk op deze website, ontdek je alle mogelijkheden.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

José

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  Tips voor de zomervakantie

  Geschreven door José
 2. Doe-tips

  Vijf leuke kinderroutes om de natuur te ontdekken, plezier gegarandeerd!

 3. Nieuws

  Nieuwe locatie Tourist info Losser

 4. Nieuws

  Instagram hotspots wandelroutes rondom de Tankenberg met trotse Lossernaar Jan Riesewijk

  Geschreven door Bianca

Tip je vrienden

facebook twitter