Wie zijn wij

De Tourist info voor de hele gemeente Losser. Voorheen waren wij VVV De Lutte-Losser-Beuningen, maar sinds januari 2020 varen wij een nieuwe koers en namen we afscheid van het merk VVV. We zijn verder gegaan als Tourist info, dezelfde mensen en dezelfde organisatie, maar met een nieuwe naam.

Tourist info De Lutte-Losser staat voor het bevorderen van toerisme, recreatie en vrijetijdsbesteding in de gemeente Losser. Dit gebeurt op de eerste plaats door als goed gastheer/vrouw de toeristen, recreanten en inwoners van dienst te zijn. Gasten en bezoekers worden attent gemaakt op de mogelijkheden voor toerisme, recreatie en vrijetijdsbesteding in Losser en zij worden geholpen in het optimaal benutten ervan. Daarnaast wordt met promotieactiviteiten en productontwikkeling het toeristische gebied, onder de aandacht gebracht. Recreatie & Toerisme is voor Losser een belangrijke economische pijler.

Tourist info De Lutte
Tourist info De Lutte

Iedereen kan bij ons terecht voor informatie over al het moois dat de gemeente Losser te bieden heeft. Onze hoofdvestiging zit in De Lutte en daarnaast hebben wij een informatiepunt in Uit in Twente. In het hoogseizoen hebben wij ook een locatie in Beuningen. Uiteraard vallen de kerkdorpen Overdinkel & Glane ook onder onze organisatie, maar daar is geen fysieke Tourist info.

De Tourist info bestaat uit 1,5 FTE & ongeveer 50 fantastische vrijwilligers die ons helpen om onze mooie gemeente op de kaart te zetten. Ook hebben we een overkoepelend bestuur.

Naast het informeren van toeristen hebben wij ook een rol in de promotie en marketing van Losser voor onder andere toeristen, ondernemers en bewoners.

Bestuur

Het bestuur van Tourist info De Lutte-Losser bestaat uit de volgende personen: Gerald ten Thij (voorzitter)
Eric Pothoven (penningsmeester)
Marloes Lurvink (bestuurslid)
Stevan Gervink (bestuurslid)

Hier lees je meer over de verschillende kerkdorpen.
Liever contact?

Zie een interview over de plannen van de Tourist info.

Tip je vrienden

facebook twitter