Wie zijn wij?

Wij zijn de Tourist info voor de hele gemeente Losser. Voorheen waren wij VVV De Lutte-Losser-Beuningen, maar vanaf januari 2020 varen wij een nieuwe koers en nemen we afscheid van het merk VVV. Wij gaan verder als Tourist info, dezelfde mensen en dezelfde organisatie, maar met een nieuwe naam. Iedereen kan nog steeds bij ons terecht voor informatie over al het moois wat de gemeente Losser te bieden heeft. Onze hoofdvestiging zit in De Lutte en daarnaast hebben wij een vestiging in 't Lossers hoes. In het hoogseizoen hebben wij ook een locatie in Beuningen. Uiteraard vallen de kerkdorpen Overdinkel & Glane ook onder onze organisatie, maar daar is geen fysieke Tourist info.

De Tourist info bestaat uit 1,5 FTE & ongeveer 60 fantastische vrijwilligers die ons helpen om onze mooie gemeente op de kaart te zetten. Ook hebben we een overkoepelend bestuur.

Naast het informeren van toeristen hebben wij ook een rol in de promotie van Losser voor onder andere ondernemers en bewoners. Om deze taak duidelijker in beeld te brengen hebben wij een nieuwe organisatie in het leven geroepen, namelijk: 'Schatkamer Promotie Losser'. Onder deze organisatie werken wij aan strategische marketing, het intensiveren van samenwerkingen en dragen wij ons steentje bij om de gemeente op de beste manier op de kaart te zetten. Een mooi voorbeeld hiervan is de toeristenpas die op dit moment wordt opgezet voor de gemeente Losser.

Klik hier om meer te lezen over de verschillende kerkdorpen.
Klik hier voor onze contactgegevens.

Tip je vrienden

facebook twitter