Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Welkom in Losser!

Losser is rijk aan een prachtig centrum met vele winkels en restaurants. Voor een dagje uit ben je hier op het juiste adres.

Ook de natuurgebieden zijn het waard om te bewandelen, fietsen of rijden. Hiervoor hebben we ook verschillende arrangementen voor je samengesteld, zo zie je nog eens wat!

Parkeren Parkeren is in het gehele centrum gratis, wel moet er gebruik gemaakt worden van een blauwe kaart, maar dan kan je voor 1,5 uur lang het centrum in. Buiten het centrum is er geen blauwe kaart nodig.

Bereikbaarheid Auto: Vanaf Enschede centraal ga je via de N732 richting Losser, parkeer op het Raadhuisplein om vanaf hier het centrum in te gaan.

Openbaar Vervoer vanaf Enschede: Het centrum is te bereiken via lijn 61 richting Overdinkel, stap uit bij halte R.K. Kerk Losser en je bent direct in het centrum.

Openbaar Vervoer vanaf Oldenzaal: Het centrum is te bereiken via lijn 64 richting Overdinkel, stap uit bij halte R.K. Kerk Losser en je bent direct in het centrum.