Nieuws

Nieuwe locatie Tourist info Losser

Leestijd 1 minuten 365 x bekeken

De Tourist info heeft een nieuwe locatie in Losser gevonden. Het informatiepunt was twee jaar gevestigd bij “Uit in Twente” aan het Martinusplein. Na de recente verhuizing van het bedrijf naar de Steenfabriek ging de Tourist info op zoek naar een nieuwe locatie omdat ze graag in het centrum willen blijven.

De keuze is hierbij gevallen op Slijterij ’t Raedthuys aan de Sint Maartenstraat 59. Een mooie centrale locatie en de ondernemers Theo en Monique de Kinkelder zijn al jaren in Losser gevestigd en hebben veel affiniteit met Losser, toerisme en de natuur. De Tourist info is dan ook erg blij met deze samenwerking. Hiermee hoopt de organisatie voor de komende jaren weer een vast informatiepunt te hebben.

De signing en bewegwijzering voor het pand worden zo snel mogelijk gerealiseerd. Zodat toeristen de nieuwe locatie, in deze hopelijk drukke zomerperiode, goed kunnen vinden. De Tourist info is blij met deze stap, de informatiefunctie blijft hierdoor behouden en de continuïteit van het gastheerschap in Losser is hiermee gewaarborgd. Naar verwachting kunnen de bezoekers medio mei terecht op de nieuwe locatie. De organisatie achter de schermen blijft in handen van Tourist info De Lutte-Losser. Door deze verhuizing kan de TI de komende tijd verder investeren in de (online) marketing, de economie van ons prachtige gebied versterken door toeristische ontwikkelingen te stimuleren en ons platform visitdeluttelosser verder uitbouwen.

Openingstijden Toeristisch infopunt Losser, Maandag t/m donderdag: 9.00-18.00 uur Vrijdag: 9.00-20.00 uur Zaterdag: 08.30-17.00 uur

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  Recreatiekrant Twente is weer uit!

 2. Natuur

  Tip! De Rhododendronlaan in De Lutte

  Geschreven door Bianca
 3. Zien & Doen

  Tips voor Hemelvaartsdag

 4. BLOG WANDELING LUTTERSE BERGEN

  Geschreven door Els

Tip je vrienden

facebook twitter