Nieuws

Nieuwe locatie Tourist info Losser

Leestijd 2 minuten 1018 x bekeken

De Tourist info heeft een nieuwe locatie in Losser gevonden. Het informatiepunt was twee jaar gevestigd bij “Uit in Twente” aan het Martinusplein. Na de recente verhuizing van het bedrijf naar de Steenfabriek ging de Tourist info op zoek naar een nieuwe locatie omdat ze graag in het centrum willen blijven.

Het Toeristisch infopunt Losser is verhuisd naar een nieuwe locatie in het centrum. Oorspronkelijk was gekozen voor slijterij 't Raedthuys, maar door wet- en regelgeving was dit helaas niet mogelijk. Gelukkig is er een nieuwe, geschikte locatie gevonden bij Primera Marcel, een plek die perfect aansluit bij de behoeften van de toeristen en de inwoners.
"We zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie," aldus Elke Roolvink van Tourist info De Lutte-Losser. "Het assortiment van Primera Marcel sluit goed aan op onze dienstverlening en Jeffrey de Jong van Primera, is ook enthousiast over de samenwerking.

Centrale ligging

Vanaf heden kunnen bezoekers bij ons terecht voor alle toeristische informatie." De nieuwe locatie bevindt zich centraal aan de invalswegen van Losser, direct aan het fietsnetwerk. Bovendien is er parkeergelegenheid voor de deur en zijn de openingstijden ruim, wat het nog makkelijker maakt voor toeristen en inwoners om langs te komen. Met het hoogseizoen voor de deur is de Tourist info organisatie opgelucht en verheugd dat ze een vervangende, geschikte locatie hebben gevonden. "Laat de toeristen maar komen,". "We zijn er klaar voor om iedereen te verwelkomen en te voorzien van alle benodigde informatie om hun verblijf in Losser onvergetelijk te maken.".

Tourist info Losser bij Primera
Tourist info Losser bij Primera

Openingstijden Toeristisch infopunt Losser bij Primera Marcel:

Maandag: 9.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 08.00-18.00 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  Tips voor de zomervakantie

  Geschreven door José
 2. Zien & Doen

  Prachtige score voor fietsgemeente Losser

  Geschreven door José
 3. Doe-tips

  Vijf leuke kinderroutes om de natuur te ontdekken, plezier gegarandeerd!

 4. Nieuws

  Instagram hotspots wandelroutes rondom de Tankenberg met trotse Lossernaar Jan Riesewijk

  Geschreven door Bianca

Tip je vrienden

facebook twitter