De Kleine Hulst

De Kleine Hulst is een klein boerenerf gelegen in de nabijheid van het riviertje de Dinkel, tegen landgoed “Het Singraven”. Een plek waar u kunt genieten van het typische Twentse landschap met zijn glooiende essen en bosrijke omgeving.

Op het erf zijn twee luxe boerderij-appartementen gebouwd. Deze bieden ieder plaats aan 2 tot 4 personen.

Op loopafstand vindt u het landgoed Singraven met de watermolen en het kasteel. Het kunstenaarsstadje Ootmarsum met zijn smalle straatjes en pittoreske pleintjes ligt op 12 km afstand. Het Lutterzand met zijn natuurschoon waar het riviertje de Dinkel zijn eigen weg nog kiest door het fraaie landschap, ligt op fietsafstand. 

Net over de grens ligt Bad Bentheim met zijn mooie burcht. Voor een dagje winkelen kunt u terecht in Oldenzaal, Enschede of Nordhorn. In Denekamp bevindt zich een overdekt zwembad. In de directe omgeving zijn verschillende wandel-, fiets- en menroutes. Zoekt u de rust en de schoonheid van Noord-Oost Twente, dan bent u bij ons op de goede plek. Er zijn mogelijkheden voor wandel- en fietsroutes en er is een menroute. Deze leiden u door prachtige natuurgebieden.

Voor uw paarden zijn stallen aanwezig.

Aankomst- en vertrekdatum

Aankomst- en vertrekdatum

Of bekijk de website www.dekleinehulst.nl

Openingstijden

maandag 00:00 - 00:00
dinsdag 00:00 - 00:00
woensdag 00:00 - 00:00
donderdag 00:00 - 00:00
vrijdag 00:00 - 00:00
zaterdag 00:00 - 00:00
zondag 00:00 - 00:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter