Appartementen

 1. 't Keampke Appartementen

  't Keampke Appartementen

  Adres
  Hanhofweg 5, 7587 LK De Lutte

  Wilt u er even tussenuit met z'n tweeën, lekker genieten in het groen? De Bed and Breakfast appartementen de Lelie en de Roos zijn de perfecte locatie om heerlijk tot rust te komen. De appartementen zijn knus en sfeervol ingericht en hebben een eigen keukenblokje. Maar wilt u zich echt lekker laten verwennen, dan laat u natuurlijk 's ochtends een goed gevulde ontbijtmand bezorgen.

 2. Landgoed 't Borghuis Vakantiehuizen

  Landgoed 't Borghuis Vakantiehuizen

  Adres
  Oldenzaalstestraat 135B, 7581 PZ Losser

  Landgoed 't Borghuis is gelegen in de bossen vlakbij het toeristische Losser en De Lutte. Op wandel- en fietsafstand vindt u hier het prachtige landschap waar Twente zo bekend om staat. Zandverstuivingen, dennenbossen, het Dinkeldal, alles vindt u in de naaste omgeving. Rust en natuur zijn twee belangrijke ingrediënten die zij u kunnen bieden.

 3. De Kleine Hulst

  De Kleine Hulst

  Adres
  Holsterheurneweg 3, 7588 PR Beuningen

  De Kleine Hulst is een klein boerenerf gelegen in de nabijheid van het riviertje de Dinkel, tegen landgoed “Het Singraven”. Een plek waar u kunt genieten van het typische Twentse landschap met zijn glooiende essen en bosrijke omgeving.

 4. Vakantieappartementen Hoge Bavel

  Vakantieappartementen Hoge Bavel

  Adres
  Bavelsweg 7, 7587 NP De Lutte

  Deze boerderij bestaat uit 4 vakantieappartementen voor 2 tot 6 personen. Voorzien van ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken. Ieder appartement heeft een eigen sanitair en meerdere slaapkamers