Boerencampings & minicampings

 1. Natuurkampeerplaats De Kunne

  Natuurkampeerplaats De Kunne

  Adres
  Zandhuizerweg 21, 7587 LA De Lutte

  Natuurkampeerplaats "de Kunne" is een minicamping die tegen het natuurgebied Lutterzand gelegen is. Het midden in de natuur gelegen kampeerterrein ligt aan de Dinkel in De Lutte. Deze unieke ligging heeft als grootste voordeel, dat u rechtstreeks te voet of per fiets, het natuurgebied kunt betreden.

 2. Camping Erve Beernink

  Camping Erve Beernink

  Adres
  Beerninksweg 1, 7586 RK Overdinkel

  Aan de grens van Nederland en Duitsland tussen Losser en Overdinkel, ligt, in het waardevolle Twentse Landschap verscholen, onze boerencamping “Erve Beernink”.

 3. Camping Sproakstee

  Camping Sproakstee

  Adres
  Hanhofweg 10, 7587 LL De Lutte

  Boerderijcamping in het Twentse landschap net buiten het plaatsje De Lutte. Een gebied waar recreëren in de natuur nog vele mogelijkheden biedt voor zowel gezinnen als ouderen. U kunt er genieten van rust, per fiets of te voet ontdekt u de schoonheid van het Twentse landschap, huisdieren zijn welkom

 4. Mini-camping en appartementen De Veldzijde

  Mini-camping en appartementen De Veldzijde

  Adres
  Honingloweg 10, 7581PK Losser

  Een prachtige plek voor een ontspannen vakantie op de mini camping of in een comfortabel vakantiehuisje in de verbouwde koeienstal.De Veldzijde staat in de landelijke omgeving van het dorp Losser en is ideaal voor rustzoekers, fietsers,natuurliefhebbers, wandelaars, maar ook voor cultuurminnaars!

 5. Het Buitenverblijf Erve Punte

  Het Buitenverblijf Erve Punte

  Adres
  Oldenzaalsestraat 135a, 7581 PZ Losser

  Tussen Oldenzaal en Losser ligt Het Buitenverblijf 'Erve Punte' verscholen temidden van het natuurgebied ’t Snippert en ’t Haagse Bos. De erve is een echte Twentse boerderij uit het begin van de vorige eeuw die veel van haar karakteristiek heeft weten te behouden.

 6. Mini-camping Damhuis

  Mini-camping Damhuis

  Adres
  Beuningerstraat 64, 7588 RH Beuningen

  Deze camping is landelijk gelegen en biedt vele mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. Het bevindt zich in een bosrijke omgeving, een oase van rust.

 7. Mini-camping en Melkveebedrijf De Dinkelweide

  Mini-camping en Melkveebedrijf De Dinkelweide

  Adres
  Zandhuizerweg 15, 7587LA De Lutte

  De kleinschaligheid van deze camping geeft u de mogelijkheid te genieten van de rust van het Twentse landschap. Het natuurschoon is bovendien overweldigend. U kunt onze camping gebruiken als start- en eindpunt voor een van de vele fietsroutes die rondom De Lutte liggen.

 8. SVR Camping Mini-camping De Bergboer

  SVR Camping Mini-camping De Bergboer

  Adres
  Bentheimerstraat 84, 7587NJ De Lutte

  Camping de Bergboer heeft 25 staanplaatsen en ligt aan de rand van een 10 hectare groot bos en in de nabijheid van het riviertje de Dinkel. Er kunnen oa wandelingen en fietstochten worden gemaakt. Voor kinderen is er een mooi klimtoestel met glijbaan, zandbak, een grote trampoline en skelters. De camping is 400 meter van de openbare weg gelegen en daardoor dus zeer kindvriendelijk. Auto`s kunnen op een naast gelegen parkeerplaats