Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Camping Erve Beernink

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Aan de grens van Nederland en Duitsland tussen Losser en Overdinkel, ligt, in het waardevolle Twentse Landschap verscholen, onze boerencamping “Erve Beernink”.

De camping biedt veel ruimte en is aangepast aan de landelijke omgeving waar rust en vriendelijkheid centraal staan. De camping biedt een geweldig wijds uitzicht over de weilanden.

De camping beschikt over twintig ruime plaatsen. De ondergrond is een mooi gemaaid grasveld. De plaatsen zijn allemaal voorzien van electra (6 ampères).

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de overdekte fietsenstalling.

De auto’s kunnen niet bij uw caravan of tent worden geparkeerd. Naast ons sanitairgebouw hebben ze een parkeerplaats voor u ingericht.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de omliggende plaatsen zoals Overdinkel (2 kilometer) en Losser (3 kilometer). In deze plaatsen treft u, naast de plaatselijke bakker en de slager, ook bijvoorbeeld de Aldi, de Plus en de Albert Heijn aan.

Natuurlijk kunt u naar Gronau (3 kilometer) om daar lekkere verse broodjes te halen. De bakkers zijn in Gronau ook op zondagmorgen geopend.

De Twentse gastvrijheid en gemoedelijkheid staan garant voor een aangenaam verblijf op onze camping.

Of bekijk de website www.ervebeernink.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter