Camping Sproakstee

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Boerderijcamping in het Twentse landschap net buiten het plaatsje De Lutte. Een gebied waar recreëren in de natuur nog vele mogelijkheden biedt voor zowel gezinnen als ouderen. U kunt er genieten van rust, per fiets of te voet ontdekt u de schoonheid van het Twentse landschap, huisdieren zijn welkom

Camping Sproakstee is een boerderijcamping in het mooie Twentse landschap net buiten het plaatsje De Lutte. Een gebied waar recreëren in de natuur nog vele mogelijkheden biedt voor zowel gezinnen als ouderen. U kunt er genieten van de heerlijke rust. Per fiets of te voet ontdekt u de schoonheid van het glooiende Twentse landschap. Ook uw huisdieren zijn welkom.

Vanaf de camping heeft u een adembenemend uitzicht over het glooiende coulisselandschap.

Voor nadere informatie of reserveringen kunt u ons bellen. Wilt u graag eerst een keer komen kijken op de camping dan vragen wij u vriendelijk vooraf een afspraak met ons te maken. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie.

Tot ziens op onze boerderijcamping!

Of bekijk de website www.campingsproakstee.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter