SVR Camping Mini-camping De Bergboer

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Camping de Bergboer heeft 25 staanplaatsen en ligt aan de rand van een 10 hectare groot bos en in de nabijheid van het riviertje de Dinkel. Er kunnen oa wandelingen en fietstochten worden gemaakt. Voor kinderen is er een mooi klimtoestel met glijbaan, zandbak, een grote trampoline en skelters. De camping is 400 meter van de openbare weg gelegen en daardoor dus zeer kindvriendelijk. Auto`s kunnen op een naast gelegen parkeerplaats

Aan de rand van bos gelegen rustige camping met 9 schaduwrijke plekken en 16 zonnige plekken. In het geheel vernieuwde sanitair bevinden zich vier douches, vijf toiletten, een urinoir en twee afwasgelegenheden. Indien u zelf geen caravan heeft, kunt u een caravan huren. Sinds kort kunt u ook een volledig ingerichte blokhut huren.

Of bekijk de website www.debergboer.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten boeren- en minicampings
  • (Indoor) speeltuin

Tip je vrienden

facebook twitter