De Bergboer

De Bergboer heeft het allemaal: boerderijappartementen, Bed & Breakfast, groepsaccommodaties, safaritenten en SVR mini-camping.

Boerderijappartementen en Bed & Breakfast

De appartementen liggen in een bosrijke omgeving en tevens in de buurt van natuurgebied het Lutterzand. Er zijn vele mogelijkheden om te wandelen, te fietsen of uitstapjes te maken naar b.v. Bad Bentheim, dierenpark Nordhorn en/of de vele zwembaden in de naaste omgeving.

Bij de boerderijappartementen zijn ook twee Bed & Breakfast kamers te boeken. Ze zijn voorzien van een gezellige zithoek en thee- en koffiefaciliteiten. De boxspring combinatie zorgt voor een heerlijke nachtrust. Er is een aangepaste douche- en toiletruimte geschikt voor rolstoelgebruik. 's Morgens is er een lekker Twents ontbijt met eieren van de eigen kipjes inbegrepen. Er is een eigen buitenterras met een geweldig uitzicht over het coulissenlandschap en de Dinkel. Ook is er de mogelijkheid om fietsen te huren.

Groepsaccommodaties

De Bergboer beschikt over twee groepsaccommodaties. De accommodaties zijn uitermate geschikt voor families en vriendengroepen. Accommodatie 1 heeft ruimte voor maximaal 16 personen en accommodatie 2 heeft ruimte voor maximaal 20 personen.

Safaritenten

Camping De Bergboer beschikt over twee goed uitgeruste safaritenten, elk voor vier personen. De tenten beschikken over een goede en complete keukenuitrusting en een terras voor de tent.

De safaritent beschikt over twee aparte slaapgedeeltes één met een 2- persoonsbed en één met 2 eenpersoonsbedden, leef-zitgedeelte met koelkast/vriesvakje, kooktoestel, picknickset, 2 tuinstoelen, koffiezetter, waterkoker en kook- en eetgerei.

De safaritenten staan ca. 15 meter van het sanitair gebouw waar de toiletten en douches zijn.

SVR mini-camping

De camping ligt naast een groot bos en is speels ingericht; de oude eiken benadrukken het Twentse land. Bovendien ligt de camping op loopafstand van het riviertje de Dinkel.

Een aan de rand van bos gelegen rustige camping met 9 schaduwrijke plekken en 16 zonnige plekken voor caravan, tent of camper. In het geheel vernieuwde sanitair bevinden zich vier douches, vijf toiletten, een urinoir en twee afwasgelegenheden. Indien je zelf geen caravan hebt, is er de mogelijkheid om een caravan te huren en sinds kort ook een volledig ingerichte blokhut. Auto's kunnen op een naast gelegen parkeerplaats worden geparkeerd.

Voor kinderen is er een mooi klimtoestel met glijbaan, zandbak, een grote trampoline en skelters. De camping is 400 meter van de openbare weg gelegen en daardoor dus zeer kindvriendelijk.

Bij de camping is een eigen visvijver. Eventueel kunnen kinderen met een bootje hierop varen. Honden worden toegelaten.
Meer informatie over de camping.

Of bekijk de website www.debergboer.nl/

contactinformatie

 

Bentheimerstraat 84
7587NJ De Lutte

0626987281

Tip je vrienden

facebook twitter