Vakantiewoningen & lodges

 1. 't Keampke

  't Keampke

  Adres
  Hanhofweg 5, 7587 LK De Lutte

  Echt vakantie beleven: Tijd voor elkaar, gezellig bijkletsen met de hele familie, kinderen die zich vermaken op het erf en oma en opa die genieten van al dat moois om hen heen. Zo heeft iedereen de tijd van z'n leven.

 2. Erve Fakkert

  Erve Fakkert

  Adres
  Everlostraat 3, 7596MP Rossum

  Vakantiehuis, B&B tot 19 personen, aan de rand van het landelijke dorp Rossum. Rossum ligt tussen de plaatsen Oldenzaal, Denekamp en Ootmarsum in Twente.

 3. Landgoed 't Borghuis Vakantiehuizen

  Landgoed 't Borghuis Vakantiehuizen

  Adres
  Oldenzaalstestraat 135B, 7581 PZ Losser

  Landgoed 't Borghuis is gelegen in de bossen vlakbij het toeristische Losser en De Lutte. Op wandel- en fietsafstand vindt u hier het prachtige landschap waar Twente zo bekend om staat. Zandverstuivingen, dennenbossen, het Dinkeldal, alles vindt u in de naaste omgeving. Rust en natuur zijn twee belangrijke ingrediënten die zij u kunnen bieden.

 4. Zommerhuuske Erve Rolink

  Zommerhuuske Erve Rolink

  Adres
  Lutterzandweg 11, 7587 LH De Lutte

  `t Zommerhuuske is gelegen in het prachtige Lutterzand. Een oud gebied dat bestaat uit veel bos en heidevelden. Het wordt omringt door prachtige beekdalen zoals het dinkeldal.

 5. Buitenverblijf Kottinkhof

  Buitenverblijf Kottinkhof

  Adres
  Kampbrugweg 3, 7588 RK Beuningen

  Buitenverblijf "Kottinkhof" een "drieling" in het groen aan de oever van de Dinkel. Drie prachtige, 2-persoons vakantiewoningen voor mensen op zoek naar natuurlijke ontspanning, vrijheid, rust en warmte, die je vindt op het mooiste plekje van Twente.

 6. De Bergboer Trekkershutten

  De Bergboer Trekkershutten

  Adres
  Bentheimerstraat 84, 7587 NJ De Lutte

  De hutten zijn volledig ingericht met koffiezetter, stromend water, twee bedden/bedbank en kook en eetgerei. Ook is er een eethoek en tuinset aanwezig.

 7. Huize De Pastorie

  Huize De Pastorie

  Adres
  Beuningerstraat 73, Beuningen

  De voormalige pastorie van de Mariakerk in Beuningen omgetoverd tot een prachtig ruime vakantiewoning.

 8. Lutterlodge

  Lutterlodge

  Adres
  Lutterzandweg 12T, 7587 LH De Lutte

  Ervaar nu zelf het wonen in een lodge naar Canadees voorbeeld. Een bijzondere woning in het unieke natuurgebied, "het Lutterzand". Hier kunt u genieten van de rust, ruimte in een prachtige omgeving.

 9. Mini-camping en appartementen De Veldzijde

  Mini-camping en appartementen De Veldzijde

  Adres
  Honingloweg 10, 7581PK Losser

  Een prachtige plek voor een ontspannen vakantie op de mini camping of in een comfortabel vakantiehuisje in de verbouwde koeienstal.De Veldzijde staat in de landelijke omgeving van het dorp Losser en is ideaal voor rustzoekers, fietsers,natuurliefhebbers, wandelaars, maar ook voor cultuurminnaars!

 10. Vakantiebungalow De IJsvogel

  Vakantiebungalow De IJsvogel

  Adres
  Beverborgsweg 10, 7588PA De Lutte

  De IJsvogel is een vier-persoons bungalow, romantisch gelegen aan de rand van de rivier De Dinkel. Het ligt op een zeer rustige plek, waar u niet gehinderd wordt door wandelaars of recreanten.

 11. Vakantiehuisje Brouwer

  Vakantiehuisje Brouwer

  Adres
  Dorpstraat 8, 7587AC De Lutte

  Deze ruime half vrijstaande vakantiewoning ligt in het gezellige centrum van De Lutte dat bekend is om zijn prachtige fiets- en wandel omgeving, winkels, warme bakker en supermarkt op loopafstand.