Vakantiebungalow De IJsvogel

De IJsvogel is een vier-persoons bungalow, romantisch gelegen aan de rand van de rivier De Dinkel. Het ligt op een zeer rustige plek, waar u niet gehinderd wordt door wandelaars of recreanten.

Tussen de grillige rivier De Dinkel en de Duitse grens ligt op zo'n 8 kilometer van Oldenzaal het natuurgebied 't Lutterzand met grote heidevelden, zandverstuivingen, dennen- en loofbossen. Doorsneden door het heldere water van De Dinkel en de Puntbeek vormt dit een stukje landschap waar het fantastisch is om te fietsen, te wandelen en te genieten van ree├źn en roofdieren. De IJsvogel is een vier-persoons bungalow, romantisch gelegen aan de rand van de rivier De Dinkel. Het ligt op een zeer rustige plek, waar u niet gehinderd wordt door wandelaars of recreanten.

De IJsvogel heeft een gezellige woonkamer voorzien van radio, Wifi (tegen vergoeding), en televisie (met schotel) en een romantische blik op de Dinkel. Ook is er een wasmachine en een droger. Er zijn twee slaapkamers met in totaal vier slaapplaatsen. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wasbak. In de open keuken met een diepvriesbak en een gasfornuis met afzuigkap. De bungalow wordt verwarmd middels vloerverwarming. Aan de zonnezijde ligt een groot terras met uitzicht op de Dinkel.

Oplaadpunt voor de elektrische fiets, tevens is er een afgesloten ruimte voor de fietsen.

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Aangepaste badkamer
Ligging
  • Aan het water
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen bungalow
  • Bedlinnen aanwezig
  • Handdoeken aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter