Op zaterdag 12 november is Sinterklaas op spectaculaire wijze in Losser aangekomen! Bekijk hier de Sinterklaasacties die er zijn in de gemeente Losser. Laat je inspireren om het mooie Sinterklaasfeest en alles wat erbij komt kijken nog gezelliger te maken.
De leukste activiteiten

Bezoek de Sinterklaas bungalow

Sinterklaas logeert de komende tijd in een tuinbungalow in de binnentuin van Maartens-Stede en Oldenhove in Losser. Kom jij ook op bezoek bij zijn logeeradres?

Na al dat harde werken; over daken klimmen en schoentjes vullen, zal Sinterklaas ook af en toe moeten rusten. In deze kamer kan je zien hoe hij tot rust komt.

Sinterklaas bij Chocolaterie van Zutphen

Bij Chocolaterie van Zutphen in Losser vind je een groot assortiment aan bonbons, maar ook overige chocoladeproducten zoals nougatblaadjes, kattetongen, repen, tabletten, brokken chocolade met of zonder noten en plakken chocolade met een persoonlijke tekst.

Bekijk hier de Sinterklaas chocolade.

Sinterklaas Bonnenactie

Doe je inkopen in Losser en WIN 50% van je aankoopbedrag terug!

Van 12 november tot en met 10 december ontvang je bij iedere aankoop coupons t.w.v. je aankoopbedrag. Lever je coupons (tot max. €200 per envelop) in bij Bruna, Wigger Mode of Primera. Wie weet ben jij een gelukkige winnaar!

Trekkingen zijn op: zaterdag 19 november, 26 november, 3 december en 10 december.

Twents Broodhoes Sinterklaaspakketten

Het Twents Broodhoes heeft prachtige Sinterklaaspakketten voor je klaarstaan! De pakketten bestaan uit Sinterklaaschocolaatjes, banketstaaf, pepernoten en nog veel meer lekkers!

Sinterklaas ijstaart van 't Loaboerke

Bestel een speciale sinterklaas ijsstaart bij Ijsboerderij 't Loaboerke.
Heerlijk gevuld met karamelijs, pepernotenijs en witte chocolade parfait.

De taarten zijn te bestellen in 3 maten:
- 6 persoons 18,50
- 8 persoons 20,75
- 10 persoons 23,00

De taart kan besteld worden via de Facebookpagina of via de website van 't Loaboerke.