Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 februari is het weer carnaval. Tijd voor een feestje! Wij hebben alle optochten en feesten voor je op een rij gezet.

Vrijdag 21 februari
Voor Beuningen is het carnaval uitgegroeid tot een groot spektakel voor jong en oud, met het accent op jong, want de kinderen zijn altijd centraal gebleven. Ieder jaar wordt er een hoogheden duo gekozen die je voorbij ziet komen in de prinsenwagen die eruit ziet als een grote bierton.
Meer info.

In de tent op het Raadhuisplein in Losser is de 0.0 carnavalsparty. Het is van 19:00 tot 00:30 uur en is voor 12 tot en met 17 jarigen. Er zijn optredens van onder andere Snelle en Bende van Ellende Een kaartje kost €5,00 en is hier te koop.
Meer info.

In Zalencentrum de Vereeniging is er een happy fris party. Het is van 18:30 tot 20:30 en is voor 6 tot en met 14 jarigen. Het thema van dit jaar is flower power en het best verkleedde kind wint een prijs! Kaarten zijn aan de deur te koop en kosten €3,00 incl. een drankje en wat lekkers.
Meer info.

In Zalencentrum de Vereeniging is ook een Sjikkerfriday party. Het begint om 20:30 uur en toegankelijk voor iedereen die 18 jaar of ouder is.
Meer info

Zaterdag 22 februari
De Grote Losserse Carnavalsoptocht begint om 13:45 uur op de hoek van de Markeweg/Muchteweg. De optocht zal vervolgens deze route rijden:
Muchteweg – Raadhuisplein (hier sluit de Prinsenwagen als laatste aan in de optocht en stappende Hoogheden van de aangesloten verenigingen op hun wagen) – St. Maartenstraat – Bern. Leurinkstraat – Gronausestraat – Oldenzaalsestraat – Tulpstraat – Lutterstraat – Hannekerveldweg – Molenstraat – Sportlaan – Bern. Leurinkstraat – Brinkstraat.
Meer info

In de tent op het Raadhuisplein in Losser is de Grote Carnavalsparty van 16:00 tot 01:00 uur. Er zijn optredens van onder andere DJ Benn, Loudar! en Sander Scheperman. De tent is toegankelijk voor iedereen die 16 jaar of ouder is. Een kaartje kost €12,50 en is hier te koop.
Meer info

Op het Martinusplein in Losser is ook een grote carnavalsparty vanaf 16:00 uur. Er is vrije entree voor iedereen die 21 jaar of ouder is. Hier komt een optreden van de Dikdakkers.
Meer info

Bij Café zalencentrum de Vereeniging is het Zotte Zoaterdag. Het is van 16:00 tot 23:30 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen die een gezellige carnavalsmiddag wil beleven. Deze middag is in samenwerking met Drive in Starlight en kapel Duvels Geweld.
Meer info

Muuskesbal in 't Trefhuus in Overdinkel. De zaal is open vanaf 19:45 uur en is gratis toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden.
Meer info

Zondag 23 februari
In de grote tent op het Raadhuisplein in Losser is het JKL Jongerenbal van 19:00 tot 01:00 uur. Er op optredens van onder andere Paul Elstak, DJ Jeronimo en Noice Cartel. De tent is toegankelijk voor iedereen die 14 jaar of ouder is. Een kaartje kost €10,00 en is hier te koop.
Meer info

Opperbokk'n 2020 bij Eetcafé 't Raedthuys. Een carnavaleske avond met Live-band/Skoemzoegers/echte topartiesten die hun sporen in het carnaval hebben verdiend. Kaarten kosten €10,00 en zijn uitsluitend verkrijgbaar via leden van RCV de Skoemzoegers.
Meer info

Na de optocht in Gronau is er in 't Trefhuus Overdinkel een gezellig feestje. De entree is gratis en iedereen is welkom.
Meer info

Maandag 24 februari
De carnavalsoptocht van De Lutte begint om 14:00 uur. Een bonte, maar vooral jeugdige stoet zal door de straten van het dorp trekken in de kleine maar fijne carnavalsoptocht van De Lutte. Aansluitend kan je terecht bij vrijwel alle café's in het centrum van De Lutte om het feestje voort te zetten.
Meer info

In de grote tent op het Raadhuisplein in Losser is de Rosenmontagsparty van 19:00 tot 01:00 uur. Er zijn optredens van onder andere Die Zwei Brüder en Zillertaler Edelweiss Trio. De tent is toegankelijk voor iedereen die 21 jaar of ouder is. Een kaartje kost €12,50 en is hier te koop.
Meer info

Los bij Jos Rosenmontagparty bij café Jossie in De Lutte. Entree is gratis en mensen van alle leeftijden zijn welkom. De muziek wordt verzorgd door DJ Gerrit van de Toronto Drive in Show.
Meer info

Munster Abschlussparty bij Grand Café Smit in Losser. Het begint om 20:30 uur en de toegang is gratis. Met optredens van Die Zwei Bruder en DJ Jan Smit.
Meer info

Dinsdag 25 februari
De Jeugdoptocht van Losser begint om 14:00 uur vanaf de jeugdresidentie, clubhuis “De Muchte. Inschrijving aan de kinderoptocht kan vanaf 13.00 uur bij clubhuis “De Muchte”. Er zal een jury langs de wagens lopen om te bekijken wie er de origineelste en mooiste wagens van dit jaar hebben gebouwd. Er is voor iedereen een prijs!
Meer info

In de grote tent op het Raadhuisplein in Losser is de Kindercarnavalsparty van 13:00 tot 21:00 uur. Er zijn optredens van onder andere Høken met de Heinoos en en DJ Arnoud. Er is vrije entree voor alle leeftijden.
Meer info

Na de Jeugdoptocht is er kindercarnaval bij 't Trefhuus in Overdinkel. Het begint om 15:00 uur en entree is gratis.
Meer info

Tip je vrienden

facebook twitter