Trouwen mag je in de gemeente Losser in principe overal

Beleef jouw 'Perfect Wedding' bij één van de unieke trouwlocaties in de gemeente Losser. Geniet samen met je geliefde, familie en vrienden van een van onze landelijke en stijlvolle trouwlocaties. Aan de charmante oever van het Lutterzand, in het park of zelfs in een authentieke herberg kunnen jij en je geliefde het huwelijksbootje betreden.

Losser is de Schatkamer van Twente en heeft alles in huis om van jouw trouwdag een onvergetelijke dag te maken. De gemeente is dankzij haar historie rijk aan bijzondere gebouwen, monumenten en erfgoederen. Oud gerestaureerde woningen, een steenfabriek en boerenerven die alleen al van buiten mooi zijn. Daarnaast zijn ze vaak ook van binnen te bezichtigen.

De gehele gemeente Losser is aangewezen als trouwlocatie. Dat betekent dat je (bijna) overal kan trouwen. Elkaar trouw beloven met de voetjes in de Dinkel? Of wil je liever letterlijk in het huwelijksbootje stappen? Je kan ook kiezen voor het hoogtepunt boven op de Tankenberg of bovenin de Martinustoren. En wat dacht je van het ja-woord in het Arboretum Poortbulten?

Overnachten in de Schatkamer van Twente is ook geen enkel probleem. Een ruim en gevarieerd aanbod staat tot je beschikking. Uiteenlopend van eenvoudige boerencampings tot bijzondere trekkershutten en van bed & breakfast locaties tot 4 sterrenhotels met beautysalons en golfbanen. Niet voor niets slepen ze regelmatig landelijke prijzen in de wacht zoals die voor de beste bed & breakfast, de mooiste groepsaccommodatie en het mooiste terras van Nederland.

Hieronder vind je een selectie van mogelijke trouwlocaties in de gemeente Losser. Klik op de locaties om meer informatie te vinden.

 1. Cultureel park Erve Kraesgenberg

  Archeologie & historie Authentiek Cultuurhistorie

 2. Jan Wesselinkhoes

  Rustig Gezellig Nostalgisch Authentiek Natuur

 3. Arboretum Poortbulten

  Spiritualiteit Inspireren Natuur Ontdekken Sportief

 1. Natuurgebied ’t Lutterzand

  Natuur

 2. Restaurant de Oude Apotheek

  Rustig Nostalgisch Gezellig Zakelijk Kindvriendelijk

 3. Gerardus Majella Park

  In het centrum

 1. Restaurant Paviljoen Lutterzand

  Daghap Vegetarisch Nederlands Ontdekken Authentiek

 2. Restaurant Florilympha met midgetgolf

  Klassiek Romantisch Gezellig Zakelijk Daghap

 3. Landgoed De Wilmersberg

  Frans Vegetarisch Sauna Bubbelbad Comfort

 1. Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek

  Klassiek Romantisch Huiselijk Rustig Wellness

 2. Café Streekrestaurant 't Sterrebos

  Gezellig

 3. Hotel Restaurant Het Ros van Twente

  Rustig Huiselijk Zakelijk Kindvriendelijk Gastronomisch

 1. Openluchttheater Brilmansdennen

  Rustig Gezellig Landelijk gelegen