Nostalgisch Rijden

Nostalgisch Rijden.NL is hèt leukste Uitje van Nederland! Zelf rijden in een unieke oldtimer langs prachtige Twentse landschappen.

Back to basic, zelf rijden in een unieke Oldtimer langs prachtige Twentse landschappen. Of samen met uw vrienden, familie of collega`s genieten in een van onze Parijse Oldtimerstadsbussen.

Beleef de nostalgie van toen!

Zien & Doen

Een absolute aanrader om met een van onze oldtimers te rijden, is de Sagenlandroute. Ruim 88 kilometer lang rijd je door het glooiende landschap met kabbelende beekjes, eeuwenoude bomen en indrukwekkende landgoederen. Goed gevulde picknickmand mee. Kortom genieten!

Auto

Wij verhuren wij onze oldtimers ook voor een dagje toeren. 7 dagen per week en ook in de herfst en wintermaanden, in bijna alle oldtimers zit een verwarming! Perfect voor een dagje weg met het gezin of met vrienden.

Onze oldtimers kunnen ook gebruikt worden als bijzonder vervoer voor een gala of als verrassing tijdens een huwelijksaanzoek.

Speciaal voor jou hebben wij de leukste arrangementen samengesteld in combinatie met een dagje toeren in een oldtimer. Wat dacht je bijv. van ons Sagen arrangement, Noabertocht, een puzzeltocht, of picknicken?

Bedrijfsuitjes

Wij organiseren absoluut de leukste bedrijfsuitjes. Wat dacht je van onze Oatmuske tocht, Noabertocht of onze smokkeltocht? Diverse tochten door het prachtige landschap van Twente met onderweg een activiteit en bezoek aan verschillende bezienswaardigheden.

Tevens kunnen wij deze tochten ook organiseren met onze oldtimers. Een groepsrally met diverse navigatiemethoden en activiteiten onderweg. Natuurlijk ontbreekt een hapje en een drankje niet onderweg. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Groepsuitjes & familieuitjes

NostalgischRijden.NL organiseert met veel plezier en enthousiasme uw bedrijfs, familie of buurtfeest, relatie evenement of dagje uit. Samen in een van onze Parijse Oldtimerbussen genieten van al het bijzonders dat Twente te bieden heeft. Op deze ludieke manier kunt u op zeer ontspannen manier een route samenstellen tussen de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Laat u verrassen door een door ons samengesteld arrangement of stel t u samen met ons een tocht op maat samen.

Op verzoek kunnen wij u halen en brengen van uw adres in de omgeving.

Of bekijk de website www.nostalgischrijden.nl

Openingstijden

Dagelijks geopend


contactinformatie

voorzieningen

Type
  • Catering en inrichting

Tip je vrienden

facebook twitter