Nostalgisch Rijden

Nostalgisch Rijden.NL is hèt leukste Uitje van Nederland! Zelf rijden in een unieke oldtimer langs prachtige Twentse landschappen of laat je rijden in een authentieke Parijse stadsbus.

Back to basic, zelf rijden in een unieke Oldtimer langs prachtige Twentse landschappen. Of geniet samen met vrienden, familie of collega`s in een van de Parijse Oldtimerstadsbussen.

Beleef de nostalgie van toen, een onvergetelijke ervaring voor jong & oud.

Zien & Doen

Een absolute aanrader om met een van de oldtimers te rijden, is de Sagenlandroute. Ruim 88 kilometer lang rijd je door het glooiende landschap met kabbelende beekjes, eeuwenoude bomen en indrukwekkende landgoederen. Goed gevulde picknickmand mee. Kortom genieten!

Auto

Nostalgisch Rijden verhuurt oldtimers ook voor een dagje toeren. 7 dagen per week en ook in de herfst en wintermaanden, in bijna alle oldtimers zit een verwarming! Perfect voor een dagje weg met het gezin of met vrienden.

De oldtimers kunnen ook gebruikt worden als bijzonder vervoer voor een gala of als verrassing tijdens een huwelijksaanzoek.

Speciaal voor jou zijn de leukste arrangementen samengesteld in combinatie met een dagje toeren in een oldtimer. Wat dacht je bijv. van hun Sagen arrangement, Noabertocht, een puzzeltocht, of picknicken?

Bedrijfsuitjes

Nostalgisch Rijden organiseert absoluut de leukste bedrijfsuitjes. Wat dacht je van de Oatmuske tocht, Noabertocht of hun smokkeltocht? Diverse tochten door het Twentse landschap met onderweg een activiteit en bezoek aan verschillende bezienswaardigheden.

Deze tochten worden ook organiseren met oldtimers. Een groepsrally met diverse navigatiemethoden en activiteiten onderweg. Natuurlijk ontbreekt een hapje en een drankje niet onderweg. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Groepsuitjes & familieuitjes

NostalgischRijden.NL organiseert met veel plezier en enthousiasme jouw bedrijfs-, familie- of buurtfeest, relatie evenement of dagje uit. Samen in een van de Parijse Oldtimerbussen geniet je van het bijzonders dat Twente te bieden heeft.

Op deze ludieke manier reis je op zeer ontspannen manier tussen verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Laat je verrassen door een persoonlijk arrangement of bepaal samen met Letty of Chris IJland een tocht op maat.

Op verzoek halen en brengen ze je van een gewenst adres in de buurt.

Of bekijk de website www.nostalgischrijden.nl

Openingstijden

Dagelijks geopend


contactinformatie

voorzieningen

Zakelijke faciliteiten
  • Catering en inrichting

Tip je vrienden

facebook twitter