Jan Wesselinkhoes

Het Jan Wesselinkhoes is een oud Saksisch Los Hoes dat aan de Puntbeek vlak achter het prachtige natuurgebied het Lutterzand ligt. De locatie is geschikt voor trouwpartijen tot ± 75 personen.

Het Jan Wesselinkhoes is een oud Saksisch Los Hoes dat aan de Puntbeek vlak achter het prachtige natuurgebied het Lutterzand ligt. De locatie is geschikt voor trouwpartijen tot ± 75 personen. Het Jan Wesselinkhoes is alleen te huur wanneer de catering verzorgd wordt door één van de volgende bedrijven: hotel restaurant Bloemenbeek, restaurant ’t Sterrebos of restaurant Florilympha.

Dit oeroude boerderijtje leent zich, zowel binnen bij de grote vuurplaats als buiten in de idyllische boomgaard, bij uitstek als locatie voor een onvergetelijke trouwdag in informele sfeer.

De charme van deze authentieke plek zit hem in de eenvoud. Een diner aan een prachtig gedekte tafel is hier net zo sfeervol als een kom soep uit de ketel boven het vuur na een mooie wandeling.

Een zeer bijzondere omgeving voor bijvoorbeeld een familiedag / reünie, vergadering, teambuilding dag of zo maar een leuk feestje.

Eventueel ook te boeken in combinatie met "Erve Beverborg".

Of bekijk de website www.janwesselinkhoes.nl

Openingstijden

Op afspraak


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter