Schaapskooi Stroothuizen

Weggestopt tussen bossen, vennen en heide ligt de schaapskooi Stroothuizen. De Schaapskooi Stroothuizen is zo gebouwd dat schaap, mens en natuur in perfecte harmonie kunnen samenkomen en genieten.

Bij Schaapskooi Stroothuizen bent u van harte welkom om binnen of buiten te genieten van de rust, ruimte en natuur onder het genot van een hapje en een drankje. Gezellig een dagje uit met collega's, vrienden, familie, buurt, uw club of een groep met cli├źnten. Of na een heerlijke wandeling of tijdens een fietstocht even gezellig aanschuiven voor een hapje en een drankje. Gezelligheid voor jong en oud! Het is mogelijk om hier te lunchen, activiteiten te ondernemen of gezellig aan de koffie en de borrel.

Uniek belevingsgebied

Zorg, horeca en ontspanning vinden zich elkaar in een uniek belevingsgebied. Op een unieke plek in Twente, aan de Stroothuizerweg, is de schaapskooi op zodanige wijze gebouwd dat schaap, mens en natuur in perfecte harmonie bij elkaar komen. Een trefpunt voor duurzame activiteiten in een bijzondere ambiance. Tegenover de kooi ligt een gebied van vennen en heide.

Duurzame recreatie is op verschillende vlakken mogelijk. Door met een groep workshops te verrichten op de locatie, maar bijv. gezamenlijk te gaan klootschieten of de spiritualiteit op de bijzondere locatie te mogen ervaren. Diverse evenementen vinden plaats in lente (fair), zomer, herfst en winter (kerstbeleving).

Leylijnen

De omgeving van de schaapskooi is om meerdere redenen bijzonder. Het gebied is een kruispunt van Leylijnen, dit zijn onzichtbare energiebanen die onder het aardoppervlak lopen. Midden op het uitgestrekte terrein is een boomstronk geplaatst waar mensen een kunnen worden met de natuur door de rust en ruimte op deze bijzondere plek te ervaren.

Blotevoetenpad

In de toekomst wordt er een blotevoetenpad gerealiseerd. Blootvoets een wandeling maken over gras om de bloedsomloop te stimuleren.

Of bekijk de website www.stroothuizen.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag 11:00 - 17:00
zondag 11:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Activiteiten
  • Actief
  • Creatief
  • Culinair
Type
  • Natuur

Tip je vrienden

facebook twitter