High Tea

Het is koud, nat, guur en je wilt ertussenuit? Gezellig bijkletsen onder het genot van een high tea met een tafel vol lekkers? Of je trotseert de weergoden en gaat vooraf een wandeling doen? Dan is het heerlijk bijkomen tijdens een High tea. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Genieten van High Tea

Samen lekker de tijd nemen om te genieten van heerlijke hapjes en theetjes? Ideaal voor een vriendinnen dag of een moeder-dochtermiddag. Tevens ook heel erg geschikt om te combineren met een mooie wandeling.

Theeluttke

Theeluttke heeft keuze uit meer dan 30 verschillende biologische losse thee. Voor een speciale gelegenheid is er een Thema Tea. Geen thee liefhebber? Ze schenken ook heerlijke verschillende koffiesoorten bereid met een echte barista machine. Andere wensen? Alles kan overlegd worden.

Buitenverblijf Erve Punte

Koffie-theehuis Genieten van koffie of thee onder een overkapping of in de theetuin waar vroeger de koeien in werden gemolken. Ontbijten, spelletjes spelen of loungen bij de kachel met een hapje en een drankje? Het kan bij Erve Punte.

Hotel – Restaurant de Grote Zwaan

Een klein knus hotel, je wordt welkom geheten als familie. Op het terras en in het restaurant is het fijn toeven.

Florilympha

Diverse thee(-soorten), Engelse vingersandwiches van alles wat. Wil je wel van tevoren even reserveren?

Poortbulten

De Schenkerij PoortBulten ligt in het parkachtige Arboretum. Je kunt hier lekker thee of koffie drinken met iets lekkers erbij. Lunchen kan ook. Het is een horeca gelegenheid met veel mogelijkheden.

Tuincentrum Wolters

In het midden van de bloemenpracht even op adem komen van alle indrukken in De Brasserie. High Tea, ontbijt, lunch of koffie met gebak. Een zomers terras in de binnentuin is optimaal genieten. In de winter kun je hier bij een haardvuur genieten van alles wat de Brasserie te bieden heeft.