***

Hotel De Grote Zwaan

Hotel – Restaurant de Grote Zwaan is een klein hotel, gelegen in het mooiste stukje van Noord-Oost Twente. Wij verwelkomen iedereen als onze eigen familie en zorgen dat u zich bij ons en in Twente helemaal thuis voelt.

Overnachten in Twente

Het hotel in Twente is de ideale locatie om eens goed tot rust te komen. Geniet van wat de omgeving te bieden heeft. Maak een mooie wandeling of fietstocht langs stuwwallen, door de bossen en langs stromende beekjes en meertjes.

Het hotel beschikt over allerlei faciliteiten zodat u optimaal kunt genieten. Het knusse hotel zorgt voor een familiaire sfeer, zodat u zich snel thuis voelt. Bij lekker weer kunt u buiten op het terras heerlijk dineren, maar dit kan uiteraard ook in het restaurant.

Ontdek het Twentse landschap

Bent u een natuurliefhebber? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. De schitterende omgeving van het hotel in Twente telt vele wandel- en fietsroutes door het Overijsselse landschap. Tijdens deze tocht komt u prachtige plekken tegen waar u af en toe een stop kunt maken om hiervan te genieten.

Of bekijk de website www.degrotezwaanhotel.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter