Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Zwembad Brilmansdennen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Overdekt zwembad in Losser. Het zwembad heeft een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een kleuter- en peuterbad. Daarnaast is er een waterglijbaan van 54 meter.

Naast het recreatief zwemmen in een doelgroepenbad van 32°C en de zwemlessen in het wedstrijdbad van 28°C biedt Zwembad Brilmansdennen u nog tal van andere mogelijkheden. Zo bieden zij activiteiten voor verschillende doelgroepen aan.

Het zwembad beschikt over peuter- en kleuterbaden van 32°C en er is de superglijbaan 'Blackhole' met starglide. Ook zijn er diverse andere faciliteiten, waaronder een (gratis) Turks stoombad. Voor meer informatie kunt u het badpersoneel aanspreken, bellen met (053) 53 81 800 of mailen naar zwembad@losser.nl.

Of bekijk de website www.losser.nl/brilmansdennen

Openingstijden

maandag 07:00 - 21:00
dinsdag 07:00 - 21:00
woensdag 07:00 - 21:00
donderdag 07:00 - 21:00
vrijdag 07:00 - 21:00
zaterdag gesloten
zondag 07:00 - 21:00

LET OP: Tijdens doelgroepen is het bad gedeeltelijk niet toegankelijk voor recreatief zwemmen. Tijdens de zwemlessen is het bad gesloten voor recreatief zwemmen.
Voor de openingstijden per bad kijk op:
http://www.losser.nl/brilmansdennen/Openingstijden


contactinformatie

voorzieningen

Zwembaden
  • Overdekt zwembad

Tip je vrienden

facebook twitter