Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Hans Breuer

Aangesloten bij Beeldend Kunstenaars Losser-Overdinkel. Deelnemer open Ateliers gemeente Losser, Overdinkel en Gronau. 21 en 22 mei 2016 van 12.00-17.00 uur.

Hans Breuer hield zich tijdens zijn docentschap al met kunst bezig, hij tekenende, schilderde en boetseerde. Na het volgen van enkele workshops beeldhouwen heeft hij zich voldoende basisvaardigheden eigengemaakt. Hij gaat in 2010 met pensioen en heeft dan alle tijd om zich op het beeldhouwen te storten. Hij kiest voor het beeldhouwen, enerzijds om de zware lichamelijke inspanning, anderzijds omdat hij meent zijn gedachten en emoties over onze samenleving het best in steen kan uitdrukken. Hij bewerkt speksteen, serpentine, kalk- en zandsteen. Hans Breuer: "de sculptuur zit al in de steen, je hoeft alleen maar het overbodige materiaal weg te slaan". Hij begint impulsief. Als vanzelf ontstaan abstracte en figuratieve beelden.

contactinformatie

voorzieningen

  • Cultuur

Tip je vrienden

facebook twitter