Uit in Twente

Ontdek en beleef de omgeving van Twente op een duurzame manier. Kies uit verrassende e-bike en e-chopperarrangementen voor een heerlijk dagje door het glooiende coulisselandschap van de mooiste regio van Nederland.

Ontdek de prachtige omgeving

De mooiste regio van Nederland. Dat durven we gerust te beweren. Twente heeft alles: oeroude loof- en naaldbossen, het meanderende riviertje De Dinkel, de witte zandduinen in het Lutterzand en de Losserse Zandbergen, een ouderwets en uniek coulisselandschap en heuse bergen als de Tankenberg, Paasberg en Hakenberg. Zo veel variatie in een landschap vind je nergens in Nederland. In één adem is daarbij te noemen de gastvrijheid van de nuchtere maar gemoedelijke Tukkers en dan zijn de ingrediënten voor het perfecte verblijf compleet. Voor een dagje of langer biedt Twente tal van mogelijkheden tot plezier en vermaak voor jong en oud.

Met de Uit in Twente-arrangementen beleef je het ultieme Twentegevoel.
Een prachtige dag om op terug te kijken en een ervaring om nooit te vergeten. Dit wil je niet missen!

Kies je voertuig

Maak je de blits met een Amerikaanse Harley Davidson e-lookalike of trap je liever zelf mee op een robuuste e-fatbike? De stoere elektrische tweewielers staan te popelen om je mee te nemen door de prachtige omgeving van Twente. Mag het wat meer bescheiden? Ontdek dan op een traditionele e-bike de mooiste plekjes in de omgeving.

Welke wheels je ook kiest, toeren wordt op deze manier sowieso genieten.

Of bekijk de website uitintwente.nu/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 18:00
zondag 10:00 - 18:00

Maandag & dinsdag geopend op afspraak.


contactinformatie

voorzieningen

Type route
  • Auto- en motorroute
  • Recreatief fietsen
Type
  • Natuur

Tip je vrienden

facebook twitter